Problemen met oudere gezondheidszorg

November 28

Problemen met oudere gezondheidszorg

Medicare is een verzekering van de gezondheid van de overheid-gefinancierd programma gericht op ouderen van 65 jaar en ouder of die gediagnosticeerd met een handicap zoals nierfalen. Er zijn verschillende opties om uit te kiezen met Medicare maar geen volledige dekking bieden zonder te betalen uit eigen zak. Dit kan problemen geven met ouderen die op een vast inkomen. Zoals vele oudere volwassenen bereiken van de leeftijd in aanmerking komen voor Medicare zijn ze opeens betrokken wanneer ze beseffen dat hun gezondheidszorg dekking is minimaal of niet bieden een goed afgeronde pakket dat past bij hun individuele behoeften.

Gat in de ouderenzorg

Een probleem met de gezondheidszorg is een gat in de dekking. Dit kan beginnen bij vervroegde uittreding als het optreedt vóór de 65-jarige leeftijd. Tenzij je een COBRA of enige vorm van particuliere verzekeringen, zult u zonder medische dekking. De kloof kan ook optreden wanneer u zich voor een optieplan Medicare aanmeldt en u zonder ziekenhuisopname of prescription drug dekking bent. De Medicare basispakket, of deel B, bestaat uit arts, ambulante en goed bezoeken. Alle gezondheidszorg moet worden uitgevoerd bij Medicare goedgekeurd artsen en ziekenhuizen. De dekking van de meeste is slechts 80 procent en de patiënt moet het Restbedrag te betalen uit eigen zak of via een secundaire verzekering plan. Dit kan een probleem zijn als de oudere patiënt ziekenhuiszorg of bekwame verzorging nodig heeft. De kosten van een verblijf in het ziekenhuis kan duizenden dollars en gemakkelijk en snel iemand in de medische schulden. De Centers for Medicare and Medicaid er rekening mee dat zelfs als de patiënt Medicare heeft, ze nog steeds moeten voldoen aan strikte criteria voordat Medicare betalen zal, zoals de goedkeuring van de arts voor chirurgie en het ziekenhuis moet worden aangegaan met Medicare en beschikken over een schriftelijke overeenkomst. Vele ervaren verpleegkundige faciliteiten zullen niet accepteren dat patiënten die geen gezondheidszorg dekking of financieel niet betalen kamer en karton. Dit laat veel ouderen uit het rijk van de gezondheidszorg dekking die ze nodig voor het beheer van de levensstijl en overleving hebben.

Voorschriftmedicijnen

Kaiser Edu stelt dat omhoog tot 90 procent van de ouderen afhankelijk voorschriftmedicijn regelmatig. Deze voorschriften zijn medische benodigdheden die worden gebruikt om te voorkomen van progressie van de ziekte of kwaliteit van leven te verlengen. Als een bejaarde geen Medicare deel D, die betrekking heeft op de meeste recepten, kon hij gaan zonder belangrijke medicijnen die hij nodig om te overleven heeft. Veel patiënten afhankelijk van monsters van hun artsen of zij uit eigen zak betalen voor de kosten van hun medicijn. Sommige senioren toevlucht nemen tot het niet nemen van bepaalde pillen zodat ze anderen veroorloven kunnen of gaan ze zonder voedsel en dagelijkse leven benodigdheden om te betalen voor de medicatie.

Oververzekerd

Hoewel bijna iedereen in aanmerking voor Medicare komt wanneer ze weer 65, kunnen ze nog steeds ernstig underinsured worden. Terwijl degenen die secundaire verzekering hebt of uit eigen zak betalen voor een Medicare voordeel plan goed 100 procent dekking moeten, is niet iedere oudere burger staat om aanvullende verzekering. Plannen kunnen worden prijzig en bevatten bepalingen en mazen die niet betrekking hebben op de medicijnen of de specifieke zorg die ze nodig kunnen hebben. De Amerikaanse vereniging van orthopedisch chirurgen stelt dat wat in aanmerking komt iemand als zijnde oververzekerd zou een jaarlijks inkomen op of onder de federale armoede, hoge gezondheid plan eigen risico's of medische kosten die boven hun jaarlijkse inkomsten. Deze factoren dragen bij aan degenen die zijn verzekerd met Medicare of particuliere verzekeringen nog steeds niet het volledige spectrum van zorg, zoals preventieve bezoekt, recepten, chirurgie, thuis gezondheidszorg en ziekenhuisopname.


gerelateerde artikelen