Tips voor het vissen op zalm uit de kust

May 12

Tips voor het vissen op zalm uit de kust

Overzicht

Zalm is in het algemeen, uitzoeken van temperaturen gemiddeld ongeveer 55° F, meestal in dieper water uit de buurt van de kust. Terwijl dit een meer waarschijnlijk methode voor het vissen op zalm trollen maakt, ze kunnen nog steeds worden gevangen uit kust, met name op bepaalde tijden van het jaar. Pieren toegang tot diep water, evenals rivieren en beken waar zalm migreren zijn toplocaties voor het vangen van deze grote en indrukwekkende vissen.

Drijfnetten vissen

Een van de meest effectieve technieken voor visvangst zalm uit kust is drijfnetten vissen. Een gewicht is gekoppeld aan een druppelaar lijn tussen 12 en 36 inch lang, dat is gekoppeld aan een snap-swivel, de swivel is verslaafd aan de belangrijkste vislijn. Diverse kralen zijn vervolgens schroefdraad op de hoofdlijn en een draaibaar aan zijn einde is gekoppeld. Een 4 - tot 6-foot-leider is gekoppeld aan de wartel en de lokken of aas haak is gebonden aan het einde van de leider. Dit tuig kan vervolgens worden stroomopwaarts in het water geworpen en toegestaan stroomafwaarts drijven met de huidige, stoten langs de onderkant. Maken van uw eerste cast korte en laat het tuig te drijven. Als er geen aantekening optreedt, haspel in en werpen een beetje verder. Volgen dit patroon helemaal over de rivier.

Natuurlijke lokaas

Natuurlijke aas zijn zeer effectief in de aanvoer van zalm. Aas vissen zoals alewives, ruiken en vooral haring zijn het meest populair. Deze lokazen worden vaak bereid in een stijl die bekend staat als gesneden inpluggen waarin het hoofd van het aas is een diagonaal afgesneden en vervolgens gekoppeld aan een twee-haak vissen tuig. Verse viseieren kunnen ook worden gebruikt, en ze als een enkel ei of een cluster van meerdere eieren kunnen worden gewerkt.

Kunstmatige lokmiddelen

Zalm ook kan worden genomen over kunstmatige lokmiddelen en beste inspelen op de flitsende lokt met veel actie. Kies grotere helder-gekleurde lepels, spinners, Maraboe en mallen te trekken de aandacht van de zalm op het gebied van garen. Bij het vissen met gesneden aas, kunt u ook een in-line flasher opnemen. Dit apparaat zal draaien voor het gesneden aas, bieden een extra attractie voor uw tuig.

Begin van de zomer visserij

Een van de beste tijden om te gaan vissen op zalm is in de vroege zomer net voordat het kuitschieten begint. Zalm zal beginnen te samenkomen in de buurt van stroom en rivier monden ter voorbereiding van de migratie. Bij deze tijd, zalm zal nog steeds zal voeden en nemen van kunstaas of aas gemakkelijker.

Visserij locaties

Pier visserij is een uitstekende manier om het bereiken van dieper water waar zalm houden. Pieren vooral rond stream en river monden te trekken zalm jaar zoekt. Als de migratie begint, zal zalm beginnen te bewegen stroomopwaarts. Tijdens de migratie en in paaigronden, zalm voeden heel weinig, maar ze kunnen nog steeds worden genomen als zij staking op instinct.

Visserij keer

Vroege ochtend of late avond zijn vaak de meest productieve tijden bij het vissen op zalm voorafgaand aan of na het kuit schieten van migratie. Tijdens de dag, de vissen zich terugtrekken in diepere wateren. U kunt ook proberen nacht vissen.


gerelateerde artikelen