Hoe te genezen van een gespannen biceps

May 19

Hoe te genezen van een gespannen biceps

Een gespannen biceps kan verwijzen naar een blessure in de musculus biceps brachii bij de bovenkant van de arm of de pezen die de spier met het bot verbinden. Ongeacht de exacte locatie van de stam, dit soort schade doet zich meestal voor van een overbelaste of overwerkte spieren. Raadpleeg altijd een arts voor gespannen spieren van welke aard als op lange termijn problemen kunnen ontwikkelen als niet goed verzorgd. Als u niet kunt een arts onmiddellijk zien, kunnen sommige technieken at Home care helpen de symptomen van een gespannen biceps.

Stap 1

Toepassing een pak ijs op de biceps onmiddellijk na de stam herkenbaar is. Ijs van de biceps voor 15 tot 20 minuten en herhaal vervolgens elke drie uur voor de komende drie dagen. De spier moet alleen worden iced terwijl je wakker, zodat niet wakker gedurende de nacht toe te passen van ijs.

Stap 2

Neem de anti-inflammatoire geneesmiddel totdat de biceps geneest. De geneeskunde helpt met ontsteking en verlicht pijn. Volg de aanbevolen dagelijkse dosering van het medicijn.

Stap 3

Wikkel de biceps met een compressie bandage controle zwelling. Begin verpakking aan de onderkant van de biceps, net boven de elleboog, en werk omhoog naar de top. Het verband wrap moet strak genoeg voor het comprimeren van de spier enigszins, maar niet zo strak dat het veroorzaakt ongemak of vertraagt bloedstroom.

Stap 4

De arm zoveel mogelijk rust totdat de biceps geneest. Regelmatige beweging van de arm vertraagt het genezingsproces en verdere schade kan veroorzaken.

Stap 5

Slapen met de arm verheven boven de rest van het lichaam te verminderen zwelling en te voorkomen dat de vloeistof opbouw. Stapel van twee of drie kussens naast uw lichaam en uw arm rust op hen om het te houden verhoogde.

Wat die u nodig hebt

  • Ice pack
  • Anti-inflammatoire geneeskunde
  • Compressie wrap pleister

gerelateerde artikelen