Het salaris voor een Personal Trainer met certificering

April 21

Als je fitness en beweging liefde, je misschien denken dat over een maken een carrière uit uw liefde voor de sportschool. Voordat u niets betaalt te worden gecertificeerd als een persoonlijke trainer, meer informatie over de baan, haar salaris en haar vooruitzichten. Zie hoe uw levensstijl steeds een trainer past.

Salaris

Het salaris voor een personal trainer zal afhangen van uw werkomgeving. Het Bureau of Labor Statistics merkt op dat als u voor een particuliere sportschool of fitnesscentrum werkt, verwachten te maken rond $30,610 per jaar. Als u voor een medische instelling werkt, is het salaris ongeveer $32,140. De BLS merkt dat veel persoonlijke trainers part-time werken, die zouden kunnen worden de reden voor sommige lagere salarissen. De American Council on oefening projecten die een gecertificeerde trainer werken full-time rond $53,323 per jaar maken moet.

Projecties

Voordat u uw certificeringen ontvangt, moet u overwegen hoe u van plan bent om ze te gebruiken. Als u van plan bent om te werken in een commerciële sportschool of fitness center, kunnen groei-opties worden beperkt. Andere trainers Kies anders dan in loondienst en vind weinig te beperken hun inkomsten. Over het geheel genomen projecten de BLS een 29 procent groei in de industrie van de fitness-trainer vanaf 2008 tot 2018.

Certificering

Hebt u een verscheidenheid aan keuzes als het gaat om uw certificering. In het algemeen, is het het beste om te kiezen die is bekend in de fitness-gemeenschap, zoals de American Council on Exercise, de Aerobics en Fitness Association of America of de National Academy of Sports Medicine. Certificering vindt plaats via een studielast die zal bestaan uit elementaire Kinesiologie, fitness veiligheid, fitness evaluatie en ander materiaal dat meestal thuis is voltooid. Na een succesvol examen biedt de vereniging certificering.

Werkomgeving

Persoonlijke training is een carrièrepad ideaal voor iemand die niet van de office-omgeving houdt. Een van de voordelen van de baan is dat het niet eentonig. Je planning voor de trainingen voor een breed scala aan klanten-- en krijgen om tijd te besteden in de sportzaal zelf. Omdat u voor jezelf als trainer werken kunt, geeft het u veel vrijheid. Het nadeel: U hebt geen baan voordelen als u tijd of zelfstandige behoren. Toch wellicht als fitness uw passie is, uw ideale baan.


gerelateerde artikelen