Wat zijn de voordelen van kwark voor het slapen?

January 29

Wat zijn de voordelen van kwark voor het slapen?

Kwark is een unieke zuivelproduct, omdat het is laag in koolhydraten en rijk aan eiwitten. Net als andere soorten zuivel, kwark is rijk aan vet, maar verminderd vetgehalte versies zijn beschikbaar. Kwark eten voordat bed een populaire praktijk onder bodybuilders en krachttraining atleten is, en het voordelen voor lijners, evenals hebben kan. Tijdens het eten kwark voordat bed kan voordelen hebben, heeft uw totale calorie-inname een verschil maakt.

Verbeterde verzadiging

Als u dieet bent, kwark voor het slapen eten kunnen nuttig zijn voor het beheersen van uw eetlust. Dit is omdat de kwark bevat een soort vallen proteïnen aan genaamd caseïne, die je lichaam in een trager tempo dan andere soorten eiwit verteert. Volgens onderzoek gepubliceerd in de maart 2011 editie van "The American Journal of Clinical Nutrition", is caseïne meer vulling dan andere soorten eiwitten, zoals Wei, een populaire eiwit supplement. Vanwege de trage spijsvertering en een hoog niveau van verzadiging, kunnen kwark houden u van het krijgen van honger tijdens de nacht en raden u minder in de ochtend te eten.

Verhoogde groeihormoon Output

De soorten levensmiddelen die u eet kunnen uw hormoonniveaus beïnvloeden, en dit kan grote invloed hebben op de samenstelling van uw lichaam. Kwark eten mogelijk een optimale keuze voor het maximaliseren van de groeihormoon productie, want het is rijk aan eiwitten en minimale koolhydraten heeft. Een studie in oktober 1968 de kwestie van "Metabolisme" gevonden dat de consumptie van eiwitten alleen een toename van de groei-hormoonniveaus, terwijl het koppelen van eiwitten met koolhydraten geremde groei hormonen bevorderd. Verhoogde niveaus van groeihormoon profiteert lijners en die proberen om spieren te krijgen. Het hormoon kan bevorderen vet verlies en spieren te krijgen, volgens onderzoek gepubliceerd in het juni 2009 nummer van "The Journal of Clinical Endocrinologie en metabolisme."

Verbeterde vet verlies

Terwijl eiwitrijke diëten is bekend dat er voordelen voor vet en gewichtsverlies, kan het soort eiwit die je verbruikt ook een effect op je resultaten hebben. Wat onderzoek geeft aan dat kwark en andere zuivel eiwitten optimaal kunnen zijn. Een studie gepubliceerd in juli 2011 de kwestie van "The Journal of Nutrition" gevonden dat toegenomen zuivel eiwit consumptie was gerelateerd aan verhoogde vet verlies bij vrouwen.

Verhoogde spieraanwinst

Kwark is rijk aan eiwit, waarmee aminozuren die je lichaam gebruikt voor het maken van spieren en andere weefsels. Kwark kan wenselijk zijn om andere eiwitbronnen, zoals de vrouwen in de studie gepubliceerd in "The Journal of Nutrition" meer spieraanwinst met zuivel eiwitten ervaren. Bovendien, kwark is rijk aan calcium, en verhoogde inname van dit mineraal kan bevorderen testosteron niveaus, volgens onderzoek gepubliceerd in de zomer 2009 editie van "Biologische spoorelement Research". Testosteron aids in spier winnen.


gerelateerde artikelen