Voordelen in het eten van bosbessen voor Diabetes

August 24

Voordelen in het eten van bosbessen voor Diabetes

Bosbessen zijn klein fruit, maar ze bevatten veel macht om u de grote taak van het beheren van diabetes te helpen. De American Diabetes Association noemt bosbessen als een "superfood" diabetes omdat bosbessen zijn vol met voedingsstoffen, zoals vezels en anti-oxidant vitamines, waarmee verschillende belangrijke voordelen voor de behandeling van diabetes.

Efficiënt verwerken van Glucose

Bosbessen kunnen helpen uw lichaam proces glucose naar energie efficiënt, zowel haar gevoeligheid voor insuline verhogen en het beheer van de bloedsuikerspiegel, die u kan helpen bestrijden diabetes. Een universiteit van Michigan cardiovasculair centrum studie gepresenteerd op 19 April 2009 op de Conventie van de experimentele biologie in New Orleans merkt dat laboratorium ratten die werden gevoed bosbessen in een poeder geplet toonde verbeterde insulinegevoeligheid, zelfs toen het eten van een vetrijke dieet samen met de bosbessen. Sinds de meeste mensen met type 2 diabetes strijd met insulineresistentie, kan grotere gevoeligheid voor insuline helpen beheren van de ziekte. De Universiteit van Michigan cardiovasculair centrum studie toonde ook aan dat laboratorium ratten die een poeder gemaakt van gemalen bosbessen aten lagere bloedglucose hadden dan ze deden vóór het eten van de bosbes poeder en onderzoekers opgemerkt dat hun genen veranderd om hun organen voor het verwerken van glucose efficiënter dan voorheen. Als u lijdt aan diabetes type 2, is het wellicht kunnen uw bloedsuiker te verlagen door het consumeren van veel vezelrijk voedsel zoals bosbessen, Joslin Diabetes Center notities.

Afvallen

Aangezien bosbessen laag in calorieën zijn nog hoog in voedingsstoffen, ze kunnen u helpen afvallen, die kan u helpen bij strijd diabetes. De Centers for Disease Control and Prevention verslagen dat een 1-cup portie bosbessen slechts 83 calorieën bevat en raadt aan vervangen calorierijke snacks zoals chips met caloriearm vruchten zoals bosbessen alsmede met inbegrip van bosbessen in sommige van uw maaltijd. U kunt bijvoorbeeld de bosbessen mengen met yoghurt om te genieten van een parfait van berry voor het dessert. Als laboratorium ratten in de Universiteit van Michigan cardiovasculair centrum studie werden gevoed bosbes poeder, hun lichaamsgewicht en de totale vet massa daalde. Onderzoekers opgemerkt dat de ratten genen gerelateerd aan vetverbranding en opslag werden veranderd om te helpen hun organen proces vet efficiënter dan voordat ze aten bosbessen, waardoor de ratten risico van diabetes.

Buikvet verliezen

Eten van bosbessen kan je helpen verliezen buikvet, dat een belangrijk onderdeel is van de bestrijding van diabetes, omdat teveel buikvet uw risico op diabetes verhoogt. Vetcellen in je buik produceren hormonen die insulineresistentie, die vervolgens tot diabetes leiden kan kunnen bevorderen. Wanneer de laboratorium ratten in de Universiteit van Michigan cardiovasculair centrum studie aten poeder gemaakt van gemalen bosbessen als slechts 2 procent van hun voeding meer dan 90 dagen, hun hoeveelheden buikvet daalde.


gerelateerde artikelen