Konden niet eten in de ochtend vóór een Workout aanwinst van het gewicht van de oorzaak?

September 12

Konden niet eten in de ochtend vóór een Workout aanwinst van het gewicht van de oorzaak?

Wanneer u bent dagelijks traint en nog steeds zien de nummers op de schaal teek omhoog, je zou geneigd zijn te helemaal uw ochtend training overslaan. Geef niet op, en niet de schuld van uw gebrek aan vooruitgang alleen op de gewoonten van uw ontbijt. Experimenteren met uw dieet en lichaamsbeweging programma kun je weer op de rails, en uw arts misschien ook kunnen u advies geven over hoe je je gewicht verplaatsen in de goede richting.

Ontbijt en oefening

De link tussen ontbijt en lichaamsbeweging heeft lang geïnteresseerd voor onderzoekers. Volgens een januari 2012 artikel in The New York Times vond een studie gedaan in België dat mensen die ontbijt voordat u gaat trainen aten opgedaan meer gewicht dan een groep die aten na het sporten. Nochtans, zou u zich duizelig voelt of vermoeid als je oefenen zonder dat alle brandstof in je lichaam. Volgens «««MayoClinic.com, je moet ontbijten tussen een tot twee uur voordat u oefenen zodat u de energie die u nodig zult hebben, maar uw maag zal niet oncomfortabel volledige.

Wat betekent gewicht winst

Overslaan ontbijt kan bijdragen aan je gewicht toeneemt, maar andere factoren zijn waarschijnlijk op het werk. Vrouwen neigen om gewicht te verliezen langzamer dan mannen, en u wellicht gewoon een trage stofwisseling dat verliezen van gewicht bemoeilijkt. Veranderingen in levensstijl zoals het overschakelen van een actieve baan die vereist dat u de hele dag zitten kunnen bijdragen tot gewichtstoename, zoals kunt wijzigen van uw dieet. Op een positieve noot kan uw gewichtstoename daadwerkelijk een teken van vooruitgang in uw trainingsschema. Spier weegt meer dan vet, dus als je begint te krijgen sterker en bulk up, de nummers op de schaal zou kunnen stijgen.

Kickstarting gewichtsverlies

Gebruik uw gewichtstoename als een kans om opnieuw te evalueren uw hele regime. Overwegen over te schakelen van uw gebruikelijke oefeningen voor nieuwe; Misschien vindt u dat zwemmen ronden helpt u efficiënter dan wandelen doet gewicht verliezen. Toevoeging van een extra 10 of 15 minuten aan uw training kan ook u helpen pond drop. U zou ook kunnen nemen in teveel calorieën per dag; een ontmoeting met een voedingsdeskundige om te controleren uw keuzes voor lunch en diner. Als een persoonlijke experiment, beginnen met het eten van ontbijt voordat u gaat trainen. Probeer iets klein en gezond eten elke dag vóór het uitwerken en vergelijken de resultaten aan het einde van een maand.

Ontbijt keuzes

Ongeacht wanneer je eet, kiezen van gezonde ontbijt voedsel is van cruciaal belang wanneer je probeert om gewicht te verliezen. Eten van het juiste ontbijt kan u inspireren om te maken van slimme voedingskeuzes hele dag, en het terugdringen van de honger in de ochtend kun je bereiken voor junkfood later. Wanneer je eet voordat u gaat trainen, kies voedingsmiddelen die hoog in koolhydraten geven je energie. Eet fruit, volkoren granen of volkoren toast met jam. Na de uitoefening, kies voedingsmiddelen met eiwitten, zoals eieren of pindakaas op toast, om u volledige langer.


gerelateerde artikelen