Pre-workout voeding voor zwemmen

August 30

Atleten, met inbegrip van zwemmers, vereist een gezond dieetplan om brandstof hun trainingen en prestaties. Hoewel een ideaal dieet voor zwemmers niet bestaat, is een goed uitgebalanceerd dieet dat uit complexe koolhydraten, magere eiwitten en gezonde vetten bestaat essentieel. Wat je eet vóór een workout zwemmen is net zo belangrijk als wat je gedurende de dag eet. Uw maaltijden moeten worden gepland aan uw individuele behoeften. Raadpleeg een gezondheidswerker voordat wijzigingen via de voeding die uw gezondheid kan beïnvloeden.

Complexe koolhydraten

Koolhydraten leveren de belangrijkste bron van brandstof voor het lichaam en de hersenen. Zwemmers moeten koolhydraten om brandstof hun training en hulp van spier herstel post-exercise te. Nancy Clark, Constitucion, R.D., auteur van "Nancy Clark's Sport voeding gids, 4e editie," suggereert dat koolhydraten de basis van elke maaltijd vormen moet. Omvatten een totaal van ten minste 200 tot 300 calorieën van koolhydraten in elke maaltijd. Dit zou het equivalent van een kom van granen, een-kopje bruine rijst of twee sneetjes volkoren brood. Deze voedingsmiddelen in uw ontbijt of lunch opnemen, want zij zullen helpen een ochtend of middag training brandstof.

Wanneer om te eten

In tegenstelling tot de algemeen gekoesterde overtuiging dat je niet voordat zwemmen eten moet, profiteert eten van het juiste voedsel op het juiste moment eigenlijk uw training. Niet eet genoeg voordat een training tot lethargie, vermoeidheid, zwakte, misselijkheid en duizeligheid leiden kan. Idealiter moeten maaltijden gegeten worden op regelmatige tijdstippen gedurende de dag. Eten snacks ongeveer vijfenveertig minuten tot één uur voor uw training. Echter varieert hoe dicht je eten aan een training tussen individuen zoals sommige mensen wellicht kunnen eten van een kleine snack, zoals een stuk fruit, 10 minuten voor een training met geen slechte gevolgen. Experimenteren met wat voor jou werkt maar, verklein de kans op maagklachten en vermijden het eten van voedingsmiddelen die te zwaar zijn of onbekend voor u voordat u zwemmen.

Low-Fat

Pre-workout voeding voor zwemmen moet bestaan uit voedingsmiddelen die laag in vet zijn. Voedsel dat hoog zijn in vet vertraging leegmaken van de maag als ze langer te verteren duren. Dit kan leiden tot maag verstoort met inbegrip van constipatie, diarree, opgeblazen gevoel en winderigheid, die van de prestaties zwemmen vertragen kan, leiden tot traagheid, kramp, of de onmogelijkheid tot het voltooien van een training. Vermijd etend een zware maaltijd een paar uur voordat een training door het eten van een lichte lunch, zoals een broodje tonijn op volkoren met een salade en een appel en snacking op een zelfgemaakte havermout muesli bar een uur voor uw training. Kleine hoeveelheden vet, zoals een eetlepel pindakaas verspreid over een appel, is minder waarschijnlijk om de maag irriteren en kunnen dus als een pre-workout snack gegeten worden.

Fruit

Fruit maakt een ideale snack pre-workout voor zwemmen zoals ze draagbare, handig en laag in vet zijn. De meeste vruchten zijn laag in calorieën, hebben geen toegevoegde geraffineerde suikers, en zijn een bron van vitaminen en mineralen, die essentieel voor de normale lichaamsprocessen en bescherming tegen ziekten en bepaalde kankers zijn. Vruchten zijn ook hoog watergehalte, die kan helpen houden u gehydrateerd en verzadigd vóór uw training en daarmee te voorkomen dat vermijden honger hunkeren naar die u bereiken voor levensmiddelen met een hoog in suiker en vet. Snack op een banaan, aardbeien, sinaasappel of een handvol druiven geserveerd met hele korrels crackers en een klein plakje kaas met minder vet.


gerelateerde artikelen