Hoe het verhogen van de calorieën zonder verhoging van koolhydraten

March 13

Hoe het verhogen van de calorieën zonder verhoging van koolhydraten

Als je probeert te winnen gewicht en een low-carb dieet te volgen, neem de tijd om vooruit te plannen hoe krijg je die extra calorieën zonder de koolhydraten. Koolhydraten zijn te vinden in de zetmeelrijke en suikerhoudende voedingsmiddelen, zoals aardappelen en andere zetmeelrijke groenten, fruit, brood, zuivel, snacks en desserts. Je moet om te verhogen uw calorieën zonder enige koolhydraten eet voedingsmiddelen die zijn samengesteld uit voornamelijk vet en eiwit. Vet is de meest dichte met calorieën, verstrekken van negen calorieën per gram, maar te veel van het kan leiden tot andere gezondheidsproblemen.

Stap 1

Eet meer mager eiwitten zoals zonder vel kippenborst, vis, eieren en tofu. Deze voedingsmiddelen zijn meestal eiwitten en een weinig vet. Ze leveren van tussen de 120 en 150 calorieën in een 3-ounce gedeelte.

Stap 2

Snack op noten zoals amandelen, walnoten, cashewnoten en pinda's. Zij geven u ongeveer 170 calorieën per ounce en hebben minder dan 6 gram koolhydraten, waarvan het merendeel afkomstig zijn uit onverteerbare voedingsvezels.

Stap 3

Gezonde oliën, zoals olijfolie, zonnebloemolie en sesamolie, toevoegen aan je eten bij het koken. Elk zal u voorzien van ongeveer 120 calorieën per eetlepel en geen koolhydraten. Vermijd toegevoegde dierlijke vetten, die zijn rijk aan verzadigd vet en kunnen verhogen uw cholesterol.

Stap 4

Pinda of amandel boter gestoken eiwit shakes in de blender. Twee eetlepels van moer boter geeft u ongeveer 200 calorieën en slechts 6 gram koolhydraten, zolang er geen suiker toegevoegd.

Stap 5

Bovenaan uw maaltijd met avocado's. Bijna alle van de 150 calorieën in een halve avocado afkomstig uit vet. Ze bevatten 6 gram koolhydraten, maar vier van deze 6 gram vandaan onverteerbare voedingsvezels, die geen uw bloedsuikerspiegel veroorzaakt stijgen.

Stap 6

Koken met kokosmelk of garneer maaltijden met geraspte kokosnoot. Een ounce van gedroogde kokosnoot geeft u 180 calorieën en minder dan 5 gram koolhydraten. Van 4 ounces van kokosmelk krijg je ongeveer 250 calorieën. 3 ounces verse kokosnoot vlees eten krijgt u 300 calorieën.

Waarschuwingen

  • Volledig vermijden van één voedingsgroep, zoals koolhydraten, kan leiden tot tekorten in de tijd. Eten meestal vet en eiwit kan laat je gebrek aan vezels en leiden tot verhoging van je cholesterolniveau. De American Heart Association stelt vast dat hoog cholesterol kan verhogen het risico op het krijgen van hart-en vaatziekten of een beroerte hebben.

Tips

  • Beveelt voor de meeste mensen aan het handhaven van optimale gezondheid het Institute of Medicine krijgen van 45 tot 65 procent van de calorieën uit koolhydraten, 20 tot 35 procent uit vet en 10 tot en met 35 procent uit eiwitten. In zeldzame gevallen, zoals bij iemand met ernstige epilepsie, een eiwitrijk en vetrijke voeding mogelijk geneesmiddelen.

gerelateerde artikelen