Voedingswaarde-informatie voor hele levensmiddelen Pizza

February 24

Voedingswaarde-informatie voor hele levensmiddelen Pizza

De nationale supermarktketen Whole Foods biedt nemen-huis-pizza's die klanten zelf, recepten voor alternatieve pizza ideeën bakken kunnen en verkoopt pizza door het segment in sommige locaties. Hoewel Whole Foods niet post voedingswaarde-informatie voor de pizza's in winkels of online, voeding getrokken uit haar receptideeën en ingrediënten kan consumenten een benaderend idee geven van wat is in hun pizza's.

Samenstelling

Whole Foods is helder en komende over wat er in de pizza die het verkoopt, zelfs als het niet de gedetailleerde voedingswaarde-informatie openbaar maken. Volgens haar website, worden de keten Pizza's gemaakt met natuurlijke en biologische ingrediënten, vergelijkbaar met die welke zij afzonderlijk verkoopt. Een Whole Foods pizza met vlees gemaakt wordt gemaakt met vrije uitloop of kooi-vrije rassen, en Whole Foods constateert dat haar andere pizza-ingrediënten zijn "vrij van synthetische bewaarmiddelen, zoetstoffen, kleurstoffen en additieven." Die criteria passen met de definitie van "whole foods" uiteengezet door Texas Tech University Health Sciences Center, die constateert dat de meest voedzame voedingsmiddelen vrij van geraffineerde bloem of suiker zijn.

Door het segment

Één reden dat algemene voedingsinformatie voor Whole Foods pizza niet beschikbaar is is, dat de keten zo vele verschillende types van hete pizza verkoopt. Toppings en aanbiedingen op verschillende kleinhandelsplaatsen seizoeninvloeden wijzigen en de dezelfde rassen zijn niet altijd beschikbaar van winkel op te slaan. In La Jolla, Californië, tak van Whole Foods verkoopt de markt een seizoensgebonden soort dessert pizza, vijf soorten ontbijt pizza, zeven vlees rassen, drie vegan pizza's en 10 vegetarische opties. Sommige winkeliers bieden glutenvrij en witte korsten, hoewel de meeste van de landelijke pizza's met dunne tarwe korsten worden gemaakt.

Take-Home

Naast haar door-de-delige variëteiten verkoopt Whole Foods nemen-huis-pizza's die opdrachtgevers zelf kunnen bereiden. Deze pizza kits bevatten saus, kaas en ongekookt of bereid, vooraf gebakken deeg. Een recept voor pizza margherita op Whole Foods website bevat één deeg recept dat de keten wordt gebruikt, waarin wordt opgeroepen tot broodmeel, gist, suiker, zout en olijfolie. Met tomaten, kaas en kruiden meldt Whole Foods dat de pizza margherita 650 calorieën, 29 g vet, 31 g eiwit, 68 g koolhydraten en 580 mg natrium per portie. Een enkele portie is eenderde van de pizza.

Recepten

Als het belangrijk voor u om te vinden van gedetailleerde voedingswaarde-informatie voor Whole Foods pizza's, vasthouden aan de recepten aangeboden op hun website, en volg ze juist zodat de gegevens zo nauwkeurig mogelijk. De winkel biedt calorie telt en voeding uitsplitsingen voor recepten met inbegrip van een worst en artisjok pizza en een snelle pizza margherita gemaakt met pita brood.

Voeding feiten

Hoewel Whole Foods momenteel doet niet om de feiten van de voeding voor de pizza's openbaar te maken, wordt de keten probeert klanten tegemoet en vaak levert gegevens voor de mensen die daarom van medewerkers vragen. Zelfs zonder gegevens, kunt u nog steeds de fundamentele voedingswaarde-informatie voor elke Whole Foods pizza schatten. Om het te doen, kijken naar voeding labels voor elk ingrediënt die de pizza bevat. Schatten van het aantal maten die zijn tewerkgesteld in de pizza, en die waarde te gebruiken voor het berekenen van de totale hoeveelheid calorieën, vet, eiwitten en andere voedingsstoffen uit alle ingrediënten in de pizza.


gerelateerde artikelen