Wat zijn de voordelen van het gebruik van vitamine E op het gezicht?

March 6

Wat zijn de voordelen van het gebruik van vitamine E op het gezicht?

Vitamine E is gevonden in levensmiddelen zoals plantaardige oliën, vlees, eieren, melk en bladgroenten, volgens Drugs.com. Aanvullende vormen van vitamine E, zoals capsules, kunnen ingenomen worden voor de behandeling van een vitamine E tekort als aanbevolen door een professionele gezondheidszorg. Bovendien heeft vitamine E toe te passen direct op de gezichtshuid potentiële voordelen voor het uiterlijk en de textuur van uw huid.

Vocht

Vitamine E, kunnen of verkregen door het breken van mondelinge aanvulling capsules of als onderdeel van een product van de facial moisturizer, helpen hydraat gevoelige gezichtshuid. Het is mogelijk om kleine tot matige irritatie van de huid bij het gebruik van vitamine E topisch; gebruik in dat geval te staken.

Litteken behandeling

De inhoud van een capsule van vitamine E op een litteken, zoals een acne litteken, regelmatig toe te passen kan verschijning van het litteken na verloop van tijd. Dit potentiële voordeel is niet goed onderzocht door onderzoek, maar het wordt vaak aanbevolen door dermatologen en andere beroepsbeoefenaren in de huid als een van de weinige potentiële manieren voor de behandeling van permanente huid merken zonder chirurgie. DoctorYourself.com stelt de toepassing van vitamine E aan het litteken door een capsule open te breken en de vloeistof direct op het litteken toe te passen.

Branden van de behandeling

Vitamine E stimuleert genezing, staat de Universiteit van Maryland Medical Center. Zodra een brandwond is genezen, dat wordt gekenmerkt door de vorming van nieuwe huid, kan de actuele toepassing van vitamine E helpen voorkomen schrikken. Het centrum stelt ook praten met een arts over het nemen van orale vitamine E vóór chirurgie om de genezing te bevorderen.

Anti-veroudert

Actuele toepassing van vitamine E kan de lengte en diepte van het gezicht lijnen en rimpels, verminderen volgens de Universiteit van Maryland Medical Center. Een specifieke vorm van vitamine E dat dit voordeel heeft is alpha-tocoferol crème. Gebruik van een dergelijke crème kan de ruwheid van de huid ook verminderen.


gerelateerde artikelen