How to Get Rid van Whiteheads op je neus

October 9

How to Get Rid van Whiteheads op je neus

Een whitehead formulieren vinden plaats wanneer een huid poriën verstopt raakt met talg, de lichaamseigen natuurlijke olie. Whiteheads zijn gemeenschappelijke vormen van acne die vaak worden weergegeven op de neus. Hoewel whiteheads neiging om minder pijnlijk dan puistjes, ze kunnen maken de patiënt zelf bewust. Het is mogelijk om te behandelen uw whiteheads thuis met enkele eenvoudige stappen en een over-the-counter product. Bezoek aan een dermatoloog om andere behandelingsopties te bespreken als u niet de gewenste resultaten hebben bereikt na zes weken van de dagelijkse behandeling.

Stap 1

How to Get Rid van Whiteheads op je neus

Geniet van een washandje in warm water. Wringen uit het overtollige water en houd het warm washandje aan de whiteheads op je neus voor één minuut. Een warm washandje zal verwijden van de huid poriën, waardoor het makkelijker voor de talg en bacteriën waardoor de whiteheads worden verwijderd.

Stap 2

How to Get Rid van Whiteheads op je neus

Wassen je gezicht dagelijks met een zacht reinigingsmiddel en warm water. Toepassing van een schar van salicylzuur crème, die kan worden gekocht bij drogisterijen, op uw whiteheads met schone vingers. Laat de salicylzuur crème aan rest ongestoord op je neus, totdat het volledig opgaan in de huid, die ongeveer vijf minuten duurt.

Stap 3

How to Get Rid van Whiteheads op je neus

Plons koud water op je gezicht. De koele temperatuur van het water zal het samentrekken van je poriën, verminderen de mogelijkheid van talg of bacteriën krijgen gevangen in de poriën van de huid.

Stap 4

How to Get Rid van Whiteheads op je neus

Vermijd het gebruik van olie-gebaseerde make-up, zonneschermen of moisturizers op je neus. Olie-vrij zonnebrandmiddelen en moisturizers zal niet bemoeien met het proces van het doden van de bacteriën die de whiteheads vormt. Het vermijden van cosmetica toe te passen op je neus terwijl u de whiteheads strijden zal leiden tot het snelste herstel. Echter als u cosmetica gebruiken moet, zijn olie-vrij cosmetica de beste keuze omdat ze minder waarschijnlijk te verstoppen poriën en extra whiteheads te creëren.

Waarschuwingen

  • Om te voorkomen dat uw huid irriteren, breng de salicylzuur crème op je gezicht, niet meer dan een of twee keer per dag.

Wat die u nodig hebt

  • Washandje
  • Salicylzuur crème

gerelateerde artikelen