How to Fight indigestie snel

October 3

How to Fight indigestie snel

Als je hebt net klaar met een grote of pittige maaltijd en ervaring maagpijn, opgeblazen gevoel, misselijkheid of een branderig gevoel in je borst, kon u indigestie hebben. Extra indigestie triggers zijn stress, te snel eten, consumeren van cafeïne of roken. Wanneer je begint te hebben gevoelens van intens volheid, kunt u bij de eerste tekenen van intreden indigestie trakteren. Omdat de symptomen van indigestie kunnen worden verward met hartaanval, onmiddellijk een arts raadplegen als uw symptomen gepaard gaan met pijn op de borst, pijn in de onderrug pijn, zweten of kaak.

Stap 1

Neem een antacidum medicatie te verminderen van overtollige zuurproductie in de maag. Over-the-counter-medicijnen zijn beschikbaar om indigestie symptomen te verlichten. Actieve ingrediënten zijn ranitidine en omeprazol. Vraag uw apotheker vóór de aankoop van deze medicijnen om ervoor te zorgen dat antacida zal niet negatief interactie met andere medicijnen die u kan nemen.

Stap 2

Zoeken naar een kalme, rustige omgeving waar u kunt ontspannen. Stress kan bijdragen tot de indigestie symptomen. Nemen van een pauze van opwinding of een snelle omgeving kan helpen kalmeren uw maag en pijnlijke symptomen te verlichten. Luister naar rustige muziek, schrijven in een dagboek of lees een boek dat u geniet van te verlichten stress.

Stap 3

Neem langzaam en diep adem voor het afbeelden van de spanning in je maag waardoor je lichaam met elke adem uit. Concentreer je op elke ademhaling, waardoor elke één telling. Ga verder met deze training gedurende vijf minuten.

Stap 4

SIP stilstaand water, echte vruchtensap of cafeïnevrije kruidenthee om pijnlijke symptomen te verlichten. Langzaam drinken van deze drankjes niet alleen snel versnellingen maag pijn, kan het ook helpen opgeblazen gevoel symptomen te verlichten door te spoelen van vloeistoffen door middel van uw systeem. Warm is het beste omdat koude dranken bijdragen tot maag krampen die indigestie pijn veroorzaken.

Stap 5

Maak een trage, gemakkelijke wandeling na het eten van uw maaltijd. Zachte oefening kan het verhogen van het verkeer van voedsel door je darmen, helpen u bij het gevoel minder volledig. Milde oefening helpt de lege maag sneller, maar afzien van krachtige oefening, die uw indigestie symptomen kan verhogen.

Waarschuwingen

  • Onthouden van aspirine of van niet-steroïdale anti-inflammatoire geneesmiddelen wanneer u indigestie ervaren. Hierdoor kan verergeren uw maag voering en pijnlijke symptomen te verhogen. Roken kan irriteren je maag voering en bijdragen tot de indigestie. Onthouden van roken wanneer u indigestie ervaren te voorkomen van verergering van de symptomen.

Tips

  • Raadpleeg uw arts als uw symptomen indigestie niet met over-the-counter behandelingen verdwijnen. Uw arts kan voorschrijven sterker en langer durende medicijnen ter verlichting van symptomen van indigestie.

Wat die u nodig hebt

  • Water, echte vruchtensap of cafeïnevrije kruidenthee

gerelateerde artikelen