Het gebruik van HCG zonder een streng dieet

September 17

Het gebruik van HCG zonder een streng dieet

Human chorionic gonadotrofine of hCG, hormoon injecties eerste kwam in gebruik als een gewicht-verlies steun terug in de jaren 1950. Echter, de Britse arts die de hCG gewichtsverlies plan bedacht ontworpen om te worden gebruikt in combinatie met een zeer laag caloriedieet. Voedingsdeskundigen en medische deskundigen geeft aan dat het gebruik van hCG zonder een streng dieet niet geven u de gewenste resultaten.

HCG dieet geschiedenis

Meer dan een halve eeuw geleden, zegt de Britse arts Albert T. Simeons beweerde dat dieters die ontvangen van hCG injecties kunnen bestaan op een dieet bestaande uit slechts 500 calorieën per dag, Dr Stephen Barrett van de nationale Raad van de fraude tegen de gezondheid. Simeons beweerde ook dat dit hormoon, dat afkomstig is uit de urine van zwangere vrouwen, als een eetlustremmer fungeert en weg koppig lichaamsvet rond de heupen, taille en dijen smelt. Echter, er is geen klinisch bewijs te suggereren dat hCG geen van deze dingen doet, Barrett zegt.

Hoe het werkt

HCG hormoon injecties worden aangeboden door gewicht verlies klinieken, die ook de dieter voortgang. Een nieuwsbericht mei 2010 op Salt Lake City van Channel 4 Beschrijving van een dergelijke gewichtsverlies programma aangeboden door de kliniek van een gebied. Vier dagen vóór de ontvangst van hCG injecties, eten patiënten alles wat die ze uit een verscheidenheid van levensmiddelen willen, waaronder vlees, groenten, fruit en gezonde vetten. Dan, ze beginnen met het ontvangen van hCG injecties, waarna hun dagelijkse inname tot 500 calorieën daalt. All-biologische voedingsmiddelen worden verbruikt voor de rest van het dieet, die 45 dagen duurt.

Calorie-inname

Het is de strikte, semi-dieet dat rekeningen voor weight loss in dieters die ontvangen van hCG injecties of neem hCG supplementen, zegt Mayo Clinic voedingsdeskundige Jennifer K. Nelson--niet de effecten van het hormoon zelf. De hCG-dieet snijdt uw calorieën drastisch aan tussen 500 en 800 die een dag in welke Barrett beschrijft als een "halve dieet." Dit is tussen 1/4 tot 1/2 van de calorieën die normaal worden aanbevolen, Nelson wijst erop, en met zo weinig calorieën verbruikt, snelle gewichtsverlies is vrijwel gegarandeerd.

Eindresultaten

Als u de hCG-regime te volgen, compleet met een streng dieet dat is extreem laag in calorieën, op korte termijn gewichtsverlies is het einde, maar niet het eindresultaat. Nelson geeft aan dat u zult waarschijnlijk het herwinnen van het gewicht dat je op de hCG-dieet, verloren nadat u het hebt voltooid. Een gezondere manier om gewicht te verliezen permanent wil verwerven van betere eetgewoonten en lichaamsbeweging in uw levensstijl toe te voegen.

HCG voorzorgsmaatregelen

De strikte, caloriearm dieet dat is een onderdeel van het hCG gewicht verlies plan maakt is moeilijk te krijgen van de voeding die u nodig hebt, Nelson zegt. Barrett wordt toegevoegd dat het eten van een 500-calorie dieet eiwit verlies in uw vitale organen veroorzaakt. Het hormoon hCG zelf heeft negatieve bijwerkingen, met inbegrip van hoofdpijn, prikkelbaarheid, vermoeidheid en borst ontwikkeling bij mannen. Wegen op het dieet is de Amerikaanse voor Bariatrische Artsen der maatschappij, die een positie verklaring in 2009 die aangeeft, "Artsen met het hCG of het aanbevolen door Simeons dieet kunnen zichzelf blootstellen aan kritiek vanuit andere artsen, verzekeraars of van overheidsinstellingen."


gerelateerde artikelen