Kan een gescheurde bovenbeen spier worden verergerd door oefening?

September 24

Kan een gescheurde bovenbeen spier worden verergerd door oefening?

Een gescheurde bovenbeen spier kan snel erger als het niet goed wordt behandeld. Rest is absoluut noodzakelijk voor de spier van de dij te herstellen, die moeilijk is voor sommige atleten en toegewijde sporters te doen. Als u echter te voorkomen de rusttijd dat, en blijven uitoefenen, de scheur zal erger worden en wellicht zelfs chirurgie.

Gescheurde bovenbeenspieren

Er zijn drie soorten spieren tranen, is de mildste, waar slechts 5 procent van de spier wordt beïnvloed, en drie wordt een volledige scheur. Een rang drie traan houdt meestal in de spier niet vatbaar en zal waarschijnlijk vereisen chirurgie. Overdreven inspanning, een klap voor het spier- of falen om op te warmen voordat een training kunnen allemaal leiden tot een scheur van de spier.

Behandeling

Behandeling van uw gescheurde dij spieren, hangt af van de ernst van de scheur. Voor alle tranen, echter u moet onmiddellijk de rijst de methode follow--zin rust, ijs, compressie en elevatie. Mislukking voor de behandeling van de spier kan gemakkelijk omzetten in een rang een scheur een twee en een rang twee in een rang drie. Rang een spanningen nemen ongeveer drie weken om te genezen, terwijl rang twee stammen ongeveer vier tot zes weken duren. Met een volledige breuk die operatie vereist, moet u herstellen nadat het product gerepareerd wordt ongeveer drie maanden.

Oefening

Vermijd oefening terwijl uw spier is genezing. Voortdurend uitpersen en gunning van de spier blijft dat gebeurt. Rekken van de spier kan ook schadelijk zijn. De vezels zijn al gespannen vanwege de scheur, spier is dus nu niet de tijd om te werken op uw flexibiliteit. Houd uw ledematen mobiele door het doen van dingen die niet het veroorzaken van pijn, zoals wandelen en zwemmen.

Langdurige zorg

Een eerder gescheurde bovenbeen spier is waarschijnlijk te scheuren opnieuw, vooral als het 100 procent niet de eerste keer deed genezen. Neem speciale zorg van de spier wanneer u begint opnieuw te oefenen. Fysiotherapie kan nodig zijn om ervoor te zorgen dat uw lichaam de kracht, flexibiliteit en biomechanica zijn terug in evenwicht. Een fysiotherapeut heeft speciale machines die de voortgang van uw spieren, geruststellend u wanneer is het tijd om terug te keren naar uw regelmatige activiteit met minder kans op een ander letsel kunnen meten.


gerelateerde artikelen