Het ideale lichaamsgewicht voor Petite vrouwen

September 25

Uw ideale lichaamsgewicht is grotendeels gebaseerd op uw hoogte. Zelfs petite vrouwen kunt hun hoogte bepalen hun ideale lichaamsgewicht. Echter ook wordt vastgesteld door het frame van uw lichaam, die in een van de drie categorieƫn valt: kleine, middelgrote en grote. Vanaf daar, moet u ook bepalen uw body mass index, een meting van de lichaamssamenstelling, evenals uw lichaamsvet percentage. Beide van deze nummers helpen verduidelijken of je ondergewicht, normaal gewicht, overgewicht of obesitas.

Lichaamsgewicht

Volgens de National Institutes of Health, moet een vrouw wegen ongeveer 100 kg voor de eerste 5 voeten van hoogte en vervolgens een extra 5 lbs. voor elke duim over deze hoogte. Als je 5 voeten 4 inches tall, uw ideale lichaamsgewicht klopt ongeveer 120 lbs. Maar met petite vrouwen van een klein frame, moet u ook het aftrekken van 10 procent ten opzichte van deze lichaamsgewicht. Dit betekent dat uw ideale lichaamsgewicht is nu 108 lbs. grotere frames 10 procent, toevoegen zodat uw ideale lichaamsgewicht nu 132 pond is.

Frame van het lichaam

Frame van het lichaam wordt bepaald door de omtrek van de pols. Vrouwen onder de hoogte van 5 voet 2 duim hoog worden beschouwd als klein-omlijst met een pols die minder dan 5 1/2 duim meet en grote-omlijst met een pols meer dan 5 3/4 inch, neemt nota van de National Institutes of Health. Vrouwen tussen 5 voet 2 duim en 5 voet 5 duim hebben een klein frame met een pols van minder dan 6 inch en een groot frame met een pols meer dan 6 1/4 inch.

Body Mass Index

Ongeacht uw lengte adviseert een ideaal lichaam index van de lichaamsmassa van een vrouw is ergens tussen 18,5 en 24,9, MayoClinic.com. Met behulp van uw lengte in inch en gewicht in ponden, kunt u gemakkelijk tot stand brengen dit nummer. Vermenigvuldig uw gewicht met 703, deelt u dit getal door uw lengte en dan het opnieuw verdelen door uw lengte. Een vrouw die is van 5 voet 4 duim lang en weegt 132 lbs. heeft een index van de lichaamsmassa van 22,6. Als dit dezelfde vrouw 108 lbs. was, hadden ze een BMI van 18,5. Beide van deze getallen vallen onder het gezonde bereik voor de index van de lichaamsmassa.

Lichaamsvet

Een andere indicator gebruikt om te bepalen van de ideale gewicht is lichaamsvet. De National Institutes of Health raadt vrouwen behouden een lichaamsvetpercentage van 20 tot en met 21. Helaas is de enige manier om lichaamsvet te plegen met een medisch of professionele fitness. Een huidtest vouw wordt gebruikt om aan te komen op dit nummer, die u niet op uw eigen.

Onderhoud

Als u wilt behouden van je ideale lichaamsgewicht, vaak het aanbevolen dat u ondersteunen een gezonde levensstijl, waarin een goed uitgebalanceerd dieet en regelmatige lichaamsbeweging. Het eten van veel fruit, groenten, gehele korrels en vis met matige hoeveelheden rood vlees, kunnen varkensvlees en zuivel helpen met uw dieet. Ten minste 30 minuten van oefening, de meeste dagen van de week wordt voorgesteld om het bijhouden van uw lichamelijke activiteitenniveaus.


gerelateerde artikelen