Zijn push ups een goede oefening voor de armen?

August 4

Zijn push ups een goede oefening voor de armen?

Push ups zijn zeker een test van uw kracht en uithoudingsvermogen. Ze zijn ook een oefening die geen apparatuur vereist en kunnen vrijwel overal, gedaan worden door iedereen, op elk fitnessniveau. Van de beginner die begint met muur pushups naar de geavanceerde atleet die de plyo pushup gunsten; u zult al profiteren van de integratie van de pushup in uw sterkte opleiding routine.

Primaire spieren

De primaire spieren die worden geactiveerd wanneer u een pushup zijn de pectorals, de anterior en mediale deltoides en de triceps brachii. De pectorals zijn de grote borstspieren. De voorste en mediale deltoides bevinden zich op de voorkant en de zijkanten van de schouders. Ten slotte is de triceps brachii de paard-schoen-vormige spier gelegen aan de achterkant van de arm.

Secundaire spieren

Stabiliserende spieren ondersteunen het lichaam terwijl je een oefening uit te voeren. De stabiliserende spieren die gericht zijn wanneer u een pushup uitvoert zijn de rectus abdominus en de obliques quads. Synergist spieren helpen een andere spier uitvoeren van een oefening; en tijdens een pushup uw synergistische middelen zijn de m. pectoralis major, de anterior deltoides en de triceps brachii.

Standaard Pushup

Voor het uitvoeren van een standaard pushup, plaats je handpalmen op de grond, schouderbreedte uit elkaar, vingers wijzen naar voren. Terwijl het houden van uw lichaam stijf--voorzichtig niet te laten uw heupen of knieën te doen opstaan of drop-down tijdens elk punt in de oefening--verlagen van je romp op de grond, waardoor je ellebogen te spreiden. Om te doen opstaan, drukt u op omhoog door je armen tot je ellebogen zijn volledig uitgebreid.

Pushup voor wapens

Te specifiek richten op de armen (triceps brachii), u kunt het uitvoeren van een variatie op de standaard versie van de pushup door het plaatsen van uw handen dichter samen op de grond in plaats van een schouderbreedte uit elkaar. De verandering in de hand plaatsing neemt de nadruk van de spieren van de borst en meer nadruk legt op de triceps. Wanneer de verlaging op de grond, houd je ellebogen dicht bij uw zijden. Uw ellebogen moeten flare terug in plaats van aan de zijkant zoals ze in de standaard pushup doen.

Pushup variaties

Of je een beginner tot uitoefening of meer geavanceerde, is er een pushup voor elk niveau van fitness. Pushups die geschikt voor een beginner zijn omvatten de gemodificeerde T pushup, de gewijzigde halverwege pushup, die wordt uitgevoerd op uw knieën en muur pushups die uitgevoerd staan met je handen tegen een muur. Voor de intermediaire omvatten aanbevolen pushups de volledige T pushup, de dive-bomber pushup en de pushup gespreid-arm. Geavanceerde push ups omvatten de push-up T met been verhogen, de pushup met been lift en de plyo pushup. Check out de American Council on Exercise de oefening bibliotheek of ExRx.net voor instructies over het uitvoeren van de meeste pushups.


gerelateerde artikelen