Het gebruik van mosterdolie voor krampen

July 18

Het gebruik van mosterdolie voor krampen

Een spier kramp is een onvrijwillige samentrekking die de aangetast weefsel immobiel verlaat en het individu in pijn. Voor veel mensen, been krampen komen 's nachts, terwijl ze slapen en intens genoeg om te stoten ze wakker zijn. Inname van gele mosterd, wellicht een manier om te vechten uit spierkrampen in de benen en de pijn die met dit verschijnsel te elimineren. Onderzoeken nog moeten blijken de voordelen van het gebruik van mosterd te weren been kramp, maar de tekortkomingen van kalium, calcium of magnesium kunnen worden wat de oorzaak van de contractie. Het is mogelijk dat het eten van gele mosterd het gebrek aan mineralen vult, waardoor de kramp.

Stap 1

Eet 1 tsp. van gele mosterd bij het begin van de kramp. De mosterd kan worden van een pot in de koelkast bewaard of een pakje gered van een restaurant.

Stap 2

Rondlopen na het eten van de mosterd. Verkeer zal helpen rekken de aangetast weefsel en verbetering van de circulatie om verder de contractie te verminderen.

Stap 3

Schep 1 tsp. van gele mosterd en eet voordat het naar bed gaan, hebt u chronische of terugkerende, nacht krampen. Er zijn geen klinische studies gedaan om te bewijzen dat de theorie dat eten gele mosterd voordat bed krampen elimineren zal. Echter, het kan geen kwaad en kan bijdragen aan het voorkomen van de krampen die enkele tijdens de slaap Pest.

Stap 4

Het dragen van pakjes van gele mosterd met u te allen tijde. Beenkrampen komen niet altijd 's nachts. Uitdroging en vermoeidheid kunnen ook leiden tot kramp. Als u vindt dat de consumptie van gele mosterd uw krampen helpt, bereid zijn in het geval dat een pijnlijke kramp raakt terwijl u uit het huis bent. Een pakje mosterd in uw tas of auto te gebruiken op de weg houden.

Waarschuwingen

  • Krampen in de chronische moeten worden beoordeeld door een arts. Zenuw compressie kan produceren vergelijkbaar met een been kramp pijn. Arteriosclerose en bloedstolsels kunnen ook een bron van de pijn en vereisen medische behandeling. Een arts kan helpen u bepalen waarom u krampen vaak ervaren en hoe om te gaan met hen.

Tips

  • Drink veel water na het eten van de mosterd. De twee hebben niet een relatie met elkaar, maar uitdroging is een van de oorzaken van krampen. Als je mosterd eet en water drinken, kunt u steken uit twee mogelijke oorzaken en werken aan het verminderen van de contractie.

Wat die u nodig hebt

  • 1 tsp. gele mosterd of 1 pack van gele mosterd

gerelateerde artikelen