90 minuten van dagelijkse Cardio voor Weight Loss

October 15

90 minuten van dagelijkse Cardio voor Weight Loss

Enkel omdat u geweest kundig voor uitzonderingsbepaling van 90 minuten per dag voor cardio betekent niet u zou moeten doen dat veel--op minst op het eerste. Tenzij u reeds past bent, misschien gaan voor 90 minuten per keer elke dag wel teveel. Het is belangrijk om te beginnen langzaam en geef jezelf een pauze om burn-out en letsel te voorkomen. Uw lichaam en geest zal dank u voor de overgang langzamer, gemakkelijker.

Starters

Als je nieuw uit te oefenen, praat met uw arts om haar advies op een goede start training voor u en uw situatie. De eerste keer dat jij je training, in de gaten houden handig zodat u kunt tijd hoe lang voordat je echt moe. Terwijl duwen jezelf uit te werken harder of langer kan helpen je verliest meer calorieën, u zult uzelf ingesteld voor schade door duwen jezelf uw grenzen. Wat dat eerste moment is--zij het na 20 minuten of 60--slechts ongeveer 10 procent aan toevoegen die tijd elke week, beveelt de American Council on Exercise. Dus als u 45 minuten de eerste week wordt beheerd, Voeg 4,5 minuten de volgende week, en vervolgens nog eens 4,5 minuten de volgende week, totdat je tot je doeltijd.

Hoeveelheid Vs. kwaliteit

Het is ook belangrijk om te overwegen waarom hebt u dit doel om 90 minuten van cardio per dag te doen. Als het gaat om oefenen, kwaliteit is belangrijker dan kwantiteit; in principe mogelijk intensiteit belangrijker dan lange periodes van oefening aan het doen zijn. Als je uitgaven van 90 minuten op de loopband en gewoon gaan op een langzame onderhoud tempo, you gonna branden aantal calorieën-- maar als u niet aan het einde van de training uitgeput bent, u kan worden het verspillen van tijd zou kunnen worden besteed aan de integratie van de allerbelangrijkste krachttraining in uw routine, of zelf een heerlijke, vetarme maaltijd te koken.

Overweeg verscheidenheid één of twee dagen per week. In plaats van die lange, uitgesponnen routine, probeer lopen gedurende twee minuten en vervolgens sprinten voor nog eens twee minuten, Fietsen tussen de twee ongeveer acht tot 10 keer. Die 20 tot 40-minuten durende training is een vorm van hoge intensiteit intervaltraining, waarvan is aangetoond dat het verhogen van uw metabolisme voor een hele dag na de training. En aangezien krachttraining zo belangrijk voor uw gezondheid is-- en voor het helpen u bouwen spier die tot een efficiëntere gewichtsverlies leidt--ook overwegen ter vervanging van een of twee langer cardio trainingen met een sterkte-training.

Lange-opmaakopties

Dat wil niet zeggen dat de lange-indeling trainingen niet gunstig, en voor sommige mensen, ze zijn een manier om weg van alles. Wandelen door het bos voor 90 minuten kunnen een serene toevoeging aan uw dag; fiets naar het werk kunnen zijn een manier om geld te besparen en het vermijden van stress-inducerende verkeer. Als je een beginner bent of een tussenliggende uitoefenaar, echter moet je waarschijnlijk vasthouden aan lage tot matige intensiteit oefening te handhaven voor 90 minuten per keer. In plaats van de fietsen snel, moet u wellicht een langzamer tempo te bepalen. In plaats van joggen stevig, is het wellicht moet lopen. Onder de lage-intensiteit vormen van lichaamsbeweging, kan een persoon 155-pond verwachten ongeveer 447 calorieën wandelen op 3,5 km/h, 594 calorieën Wielersport op 12 mph, of 780 calorieën, het gebruik van een roeiapparaat in een gematigd tempo te verbranden.

Juiste tanken

Als u wilt uw 90 minuten durende sessies onderhouden dag na dag, moet u te concentreren op de juiste tanken. Ja, u bent het streven om gewicht te verliezen, maar je lichaam moet nog brandstof om door te gaan. Wanneer u langer dan 60 minuten per keer uit te werken, uw lichaam winkels van glycogeen--in feite opgeslagen koolhydraten--uitgeput zal krijgen en ondervindt u een significante daling van de energie. Uw winkels aanvullen door het eten van een bar of energie gel of een banaan met amandel boter. Focus op volkoren brood en pasta en peulvruchten te houden van uw glycogeen winkels omhoog. Je moet ook voldoende eiwitten om spier te bouwen. Hoewel de bedragen van elk voor elke persoon variëren zal, moeten uw dagelijkse calorieën bestaan uit 50 tot 60 procent koolhydraten, 12 tot 20 procent uit eiwitten en ongeveer 30 procent van de vetten. Ook, drink veel water: ten minste de helft van uw lichaamsgewicht in ounces is ideaal, zo niet meer te wijten aan uw lange periodes van oefening. Een andere manier te houden uw energie is ten minste één dag elke week, om te helpen uw lichaam rust nemen.


gerelateerde artikelen