Hoe om te kalmeren een Baby is maag van vast voedsel boos

March 12

Hoe om te kalmeren een Baby is maag van vast voedsel boos

Kijken naar je baby last van na een maaltijd een pijnlijke ervaring voor een ouder is, maar u bent niet machteloos om te helpen. Er zijn vele factoren om te overwegen wanneer je baby lichamen begint; ontcijferen van de oorsprong van het ongemak is de eerste stap in het kalmeren van uw baby last van de maag. Als dit een gemeenschappelijk optreden is, neem contact op met uw kinderarts alvorens een andere maaltijd aan te bieden aan uw baby. Hoewel de meeste kinderen klaar zijn en het eten van vast voedsel tussen 4 en 6 maanden, je baby misschien niet klaar voor.

Stap 1

Besteed aandacht aan uw baby's symptomen--je weet haar het beste. Opnemen en herinneren welke symptomen hebben plaatsgevonden na een specifieke levensmiddelen. Als de baby is braken of diarree heeft, kan de maagklachten eigenlijk vertegenwoordigen een voedselallergie. Praat met uw kinderarts alvorens dat specifieke voedsel opnieuw aan te bieden.

Stap 2

Plaats uw baby op uw schouder en probeer te burp haar, net zoals u zou doen terwijl ze is het drinken van moedermelk of formule. Met een paar aaien op de rug veroorzaken een gas-zeepbel gevangen onder haar voedsel onnodige maagklachten die u kunt verlichten.

Stap 3

De baby op zijn rug op een stevige ondergrond of de vloer liggen. Zachtjes Houd elk van zijn voeten in uw handen en cyclus, alsof hij een kleine fiets rijdt. Dit hoeft niet te worden een krachtige beweging--het zacht houden. Het been beweging kan verlichten eventuele gasbellen vast te zitten in de buik, en u zult weten als het werkt zoals je de "toots" van baby's bodem hoort.

Stap 4

Wrijf uw baby's buik in kleine, rustgevende cirkels met de palm van uw hand. De passage van tijd misschien wel de enige remedie voor baby's nood. Er worden voor haar en haar op de manier die alleen u kunt door schommelen of Inbakeren haar in lichte dekens te kalmeren.

Stap 5

Zet de baby in zijn auto zitten en ga voor een station. De rustgevende trillingen en beweging van de auto kunnen soms een achy baby in slaap wiegen.

Waarschuwingen

  • Neem contact op met je kinderarts voor persistente colicky symptomen na de voeding. Als volwassenen, kunnen baby's lijden ziekte van de Terugvloeiing, die is gemakkelijk te behandelen maar kunt ze ellendig.

Tips

  • Laat uw baby's gedrag begeleiden u tijdens het voeden. Een baby die nieuw is aan vast voedsel overvoeding is zeker maagpijn veroorzaken.

gerelateerde artikelen