Hoeveel stappen Per dag om gewicht te verliezen?

June 24

Hoeveel stappen Per dag om gewicht te verliezen?

Dagelijkse oefening kan helpen extra gewicht werpen. Terwijl de Voorzitter van de Raad over Fitness, Sport & amp; Voeding adviseert minimaal 150 minuten per week van matige aërobe activiteit, worden 300 minuten per week aanbevolen wanneer je probeert om gewicht te verliezen. Inclusief een dagelijks programma in uw trainingsschema wandelen is een effectieve methode om gewicht te verliezen.

Een stap in de goede richting

Wandelen kan een deel van een gezonde gewichtsverlies programma uitmaken. De eerste stap is om te beoordelen uw huidige activiteitenniveau. Als oefening geen deel van uw regelmatige routine is, dan langzaam beginnen. Voor degenen die regelmatig oefenen, verhoging van het bedrag van tijd of intensiteit te verbranden meer calorieën om de bevordering van gewichtsverlies. Sneller lopen of traplopen als een onderdeel van uw routine verhoogt de intensiteit van uw wandel programma.

Wandelen en activiteitenniveaus

Onderzoekers van de Arizona State University hebben basislijn activiteitenniveaus op basis van het aantal stappen elke dag vastgesteld. Mensen die minder dan 5000 stappen worden beschouwd als sedentaire of inactief. Degenen die dagelijks 5.000 tot 7,499 stappen ondernemen hebben een lage actieve levensstijl. Enigszins actief mensen nemen meestal 7.500 tot 9.999 stappen per dag. Mensen beschouwd als actieve maatregelen treffen 10.000 of meer per dag.

Wandelen voor Weight Loss

Ongeveer 10.000 stappen is het equivalent van uitoefening krachtig gedurende 30 minuten, of lopen vijf mijl per dag. Door deze routine te volgen, zult u een extra 2.000 tot 3500 calorieën per week besteden. Één pond vet evenaart 3500 calorieën. De gemiddelde Amerikaanse neemt 2300-3000 stappen per dag. Dit is een sombere snelheid in vergelijking met de Amish mensen, die gemiddeld 19.000 stappen per dag te nemen. De Amish gemeenschap heeft het laagste percentage van zwaarlijvige volwassenen vergeleken met de Amerikaanse bevolking als geheel.

Begin langzaam

Terwijl voor een gemiddelde van een pond per week verliezen lopen gedurende één uur met een snelheid van 5 mph, of 10.000 stappen, wordt aanbevolen, is het mogelijk een overweldigende doel. Begin langzaam en beoordelen van uw oefening tolerantie. Aan het eind van de dag, als u slechts 3000 stappen duurde, streven naar een verhoging van het bedrag aan 3.500 de volgende dag. Wees creatief bij het verkrijgen van extra stappen. Maak een wandeling tijdens uw lunchpauze. Een vriend ontmoeten en lopen in het park of wijk.

De stappenteller: Een krachtig hulpmiddel

Een stappenteller is een nuttig hulpmiddel wanneer het proberen om te beoordelen hoeveel stappen elke dag worden genomen. De stappenteller kan worden gekalibreerd naar uw wandel stride. Het clips gemakkelijk aan de tailleband en is aangenaam te dragen. Dagelijks de stappenteller dragen kan helpen in de dagelijkse stap doelstellingen en uiteindelijk helpen bij gewichtsverlies.


gerelateerde artikelen