How to Cook een 8-pond Ham

July 11

How to Cook een 8-pond Ham

Een hele ham is een hartige, elegante maaltijd voor een vakantie of een zondag diner met de familie. Ham is het knippen van varkensvlees dat afkomstig is van de bovenste achterpoot van het varken, en u kunt kopen hammen geheel of gedeeltelijk gekookt. Selecteer een ham met een glazuur pakje of kies een die heeft zijn gerookt over een hardhout zoals mesquite. Supermarkten en slagerijen meestal verkopen hammen die tussen 12 en 14 pond soms, maar wil je gewoon een kleiner gedeelte van de ham om te dienen een kleine groep of te beperken van de restjes.

Stap 1

Verwarm de oven op 350 graden Fahrenheit.

Stap 2

Nemen van de ham uit de koelkast en laat ze opwarmen tot kamertemperatuur vóór het koken. Koude ham zal uit het grootste deel van haar vet smelten voordat het heeft een kans om te warmen en beginnen met koken, zodat u de ham droog.

Stap 3

Plaats de ham in de Dutch oven en bedek het met 2 kopjes ham voorraad, water of droge witte wijn. De ham hoeft alleen een kleine hoeveelheid vloeistof het om vochtig te houden zoals het braises in de oven.

Stap 4

Cook een gerookte, gedeeltelijk gekookte ham gedekt voor twee tot twee-en-een-half uur, of totdat een thermometer van het vlees ingevoegd in de ham registreert 160 graden Fahrenheit. Als de ham volledig gekookt is, kook ik het voor een uur. Volledig gekookt hammen hoeft niet te worden gekookt, maar koken verwarmt en verbetert de smaak.

Stap 5

De Dutch oven uit de oven halen en de ham overbrengen in een schotel serveren. Laat de ham om te rusten gedurende 10 minuten voordat u het schijfje uit het bot of scheiden van de segmenten, als de ham is presliced.

Wat die u nodig hebt

  • 8-pond ham
  • 2 kopjes ham voorraad, water of droge witte wijn
  • Convection oven met deksel

gerelateerde artikelen