Behandeling & rek voor Shin Splints

June 26

Behandeling & rek voor Shin Splints

"Shin splints" is een term die naar pijn langs of net achter het scheenbeen of tibia verwijst. De meest voorkomende oorzaak is een ontsteking van de spieren en pezen rond dit bot dat zich van herhaalde activiteit of over-opleiding voordoet. Als u hebt u shin splints denkt, moet u uw arts voor de diagnose en behandeling. De behandeling kan onder meer rest activiteit wijziging, medicatie, oefeningen en als een laatste redmiddel, chirurgie.

Chirurgische behandelingsmethode

Een meerderheid van de personen die de ontwikkeling van shin splints kan conservatief worden behandeld. Behandeling omvat rusten voor enkele weken; Dit zal evenwel een oordeel gesprek door uw arts. Uw arts kan ook kunt u uw activiteit wijzigen. Hij kan bijvoorbeeld adviseren dat u zwemmen of gebruik een elliptische machine in tegenstelling tot hardlopen. Uw arts kan ook voorschrijven anti-inflammatoire medicijnen of het gebruik van over-the-counter medicatie. Milde compressie en slagroom kunnen ook helpen verlichten van de pijn veroorzaakt door shin splints. U kunt ook overwegen het gebruik van boog ondersteunt, die bij het nemen van de stress uit uw schenen helpen kunnen tijdens het sporten. Als u worden toegestaan terug te keren naar uw normale activiteit, beginnen langzaam en altijd warming-up vóór uitoefening van sport of lichaamsbeweging.

Chirurgische behandelingsmethode

Zeer weinig mensen vereisen chirurgische behandeling voor shin splints, volgens de American Academy of Orthopaedic chirurgen. Niettemin, chirurgie kan worden verlangd als uw shin splints worden bemoeilijkt door een aandoening die bekend staat als "compartiment syndroom." Compartiment syndroom treedt op wanneer de druk in de spieren bouwt tot gevaarlijke niveaus. Een procedure genaamd een fasciotomy wordt uitgevoerd ter vermindering van de druk in het onderbeen. Na de operatie, moet u wellicht gebruik van krukken voor een paar dagen. De meeste patiënten kunnen hervatten hun normale activiteitenniveaus binnen 8 tot 10 weken na de operatie.

Permanent Achilles Stretch

Uitrekken zich kan helpen verlichten en voorkomen van shin splints. Flexibiliteit is erg belangrijk in de preventie van letsel bij uw onderbeen. Een Achilles hiel uitrekken helpt bij het versterken van de spieren in uw onderbeen. Uitvoeren van deze strook, Ga rechtop staan en neem een grote stap achteruit. Buig het achterste been, uw hiel richting de grond duwen. Je voorste been moet worden gebogen bij de knie met je tenen naar voren. Langzaam buig de knie van uw achterkant been zodat je een rek in uw onderbeen voelt. Houd deze positie voor een telling van vijf seconden. Relax en herhaal. Voer een set van vijf herhalingen voor elk been.

Knielende Stretch

Een knielende stuk helpt versterken van uw shinbones. Knielen op een voet en plaats uw lichaamsgewicht op uw andere knie. Houd uw hiel op de grond en gemak in dit stuk door langzaam voorover. Deze strook kan een heleboel druk zetten op de Achilles. Houd deze positie voor een telling van 30 seconden. Ontspan en herhaal met het andere been.

Gesubsidieerde Stretch

Een partner bijgestaan stuk kan helpen versterken van de spieren aan de voorkant van je benen. Op de grond zitten met je benen volledig uitgebreid voor je. Je hakken moeten op de grond met je voeten in een ontspannen positie. Laat een vriend om zijn handen op de bovenkant van je voeten. Uw vriend moet het dan druk recht naar beneden op je voeten--in de richting van de vloer. Wanneer je een rek aan de voorkant van je benen voelt, heb uw vriend houd deze positie voor een telling van 30 seconden. Relax en herhaal. Een set van vijf herhalingen van deze oefening voltooien.

Andere oefeningen

Daar een groot aantal oefeningen die kunnen worden gebruikt in de behandeling en preventie van toekomstige shin splints. Zij omvatten teen lopen, hiel wandelen, lunges, kalf werpt, tekening van de ABC met behulp van uw voet en enkel, oppakken van Friezen met behulp van je tenen en grijpen van een handdoek met behulp van je voeten.


gerelateerde artikelen