Wandelen in een aquatisch zwembad voor chronische rugpijn

April 17

Wandelen in een aquatisch zwembad voor chronische rugpijn

Aquatic therapie heeft bewezen een effectieve behandeling van chronische pijn in de rug, meer in het bijzonder chronische pijn in de onderrug. Naast andere opties, zoals oefening therapie en massage therapy, kunnen aquatische oefeningen goed zijn voor individuen omgaan met neuromusculaire en musculoskeletale aandoeningen. Bovendien zullen degenen die niet kunnen zwemmen graag weten zwemmen vaardigheden zijn niet nodig om te oefenen in het water.

Water wandelen

Water wandelen kunt starten in het water dat is alleen taille-hoog. Wandeling over het zwembad swingende je armen op dezelfde manier u zou lopen op het land. Draai uw buikspieren aan houd je rug recht en om te voorkomen dat scheve te ver naar voren of naar de kant. Zodra u comfortabel in taille-hoog water, proberen dezelfde bewegingen in dieper water, en voor extra training, proberen joggen in diep water.

Voordelen

In tegenstelling tot sommige land therapie oefeningen, aquatische oefeningen gezamenlijke compressie krachten afnemen en ontsteking kunnen verminderen. Voor degenen die wellicht moeite voltooiing van oefeningen op het land, biedt aquatische therapie een veilige, therapeutische alternatief. De weerstand geboden in het water biedt een veilige, gewichtloze-achtige omgeving voor kracht, evenwicht en posturale problemen aanpakken. Water eigenschappen, zoals oppervlaktespanning en drijfvermogen, kunnen sporters om bewegingen en uitgebreide inspanningstijd die zij niet anders zouden kunnen voltooien op het land te voltooien.

Onderzoek

Een studie 2013 herzien andere informatie, artikelen en onderzoek onderzocht het effect van aquatische oefening op chronische rug pijn en aquatische therapie bleek, over de hele linie, als een effectieve behandeling voor vermindering van de pijn in de onderrug en verhogen op korte termijn functionaliteit in lagere rugpijn patiƫnten gevonden. Voor lange termijn resultaten toonde verzamelde informatie landgebaseerde oefening therapie effectiever dat aquatische. Echter, voor degenen die wellicht niet bereiken van succes in het land gestationeerde oefening, aquatische therapie biedt een veilig en comfortabel alternatief.

Apparatuur

Als u op zoek bent voor verdere weerstand tijdens water wandelingen of andere aquatische oefeningen, hand webs weerstand kunnen toevoegen als je handen en armen bewegen door het water. Schoenen van het water kunnen ook handig zijn als ze tractie toevoegen kunnen als u de bodem van uw zwembad glad. Als je ongemakkelijk water wandelen in dieper water, probeer een noodle grensoverschrijdende tijdens uw training of een flotatie vest of float gordel.


gerelateerde artikelen