Places to Bungee Jump in Colorado

May 6

Places to Bungee Jump in Colorado

Een puls-bonzen, darm-loswringend sport, bungee jumping test uw uithoudingsvermogen, de vastberadenheid en de bereidheid om uw moed tegen een opwindende, zelfs beangstigende ervaring kuiltjes. Terwijl Colorado niet zoveel bungee jumping ervaringen als andere landen hoeft, het beschikt over de No. 1-bungee jumping ervaring gerangschikt in de wereld. Bovendien heeft de staat bungee-achtige ervaringen in de buurt van Glenwood Springs, Golden, Denver en een verscheidenheid aan locales die jaarlijks veranderen.

Glenwood Canyon Adventures

Reizen naar pittoreske Glenwood Springs, Colorado, waar Hollywood cowboy Tom Mix gefilmd films en beruchte Chicago-gangster die al Capone vacationed, om te zoeken naar de legendarische Glenwood Caverns, huis van Glenwood Caverns Adventure Park. Het park beschikt over een bungee trampoline voor de jongere en lichtere ingesteld--deelnemers tussen de 30 en 180 pond--waarmee ze springen wegen moeten, terug flip en tuimel terwijl altijd neer te zetten terug op de trampoline. Het park beschikt ook over een gigantische schommel die u over Glenwood Canyon 1.300 voeten hieronder op maximaal 50 mijl per uur verricht. De swing houdt veilig vier deelnemers.

Elitch tuinen ervaringen

Test jezelf tegen de XLR8R en de Sling Shot in Elitch tuinen in de buurt van downtown Denver. Terwijl noch attractie een bungee-jumping ervaring per se is, zijn beide vrije val ervaringen. De XLR8R wordt gefactureerd als de hoogste schommel van de vrije val in de staat en duurt ongeveer twee minuten te voltooien. De Sling Shot katapulten u 216 voeten in de lucht waar je spin en tuimelen. Beide attracties hebben hoogte beperkingen. U moet 42 inch hoog voor de XLR8R en 44 inches tall voor de Sling Shot.

Erfgoed Square Bungee

Reizen naar erfgoed Square in historische Golden, Colorado, genesteld in de heuvels ten westen van Denver en huis van de École des Mines van Colorado en de Coors Brewing Company, om te ervaren een 70-voet bungee sprong die angstig jumpers met een grote airbag aan de voet van de toren quells.

Luxergy ervaringen

Check out Luxergy--een adventure-bedrijf dat gespecialiseerd in extreme is en spannende avonturen en ervaringen--als u wilt weten wanneer hun volgende bungee jumping ervaringen in Colorado plaatsvinden. Ze hebben niet een vast schema.

Royal Gorge-stap-springen

Peer neer 1,053 voeten in de Royal Gorge van de hoogste hangbrug in de wereld die ontzagwekkende diepten omspant. De ervaring van een bungee jumping wordt jaarlijks gehouden op de brug. U duiken vanaf een platform en vallen als een steen naar de Arkansas River, alleen te worden sloeg terug met ongelooflijke bounce. Hottnez, een wereldwijd reiswebsite, rangschikt de Royal Gorge duik als's werelds nummer 1 bungee jumping ervaring.


gerelateerde artikelen