Symptomen van zwarte schimmel bij kinderen

April 16

Symptomen van zwarte schimmel bij kinderen

Zwarte schimmel is een giftige schimmel die in gebouwen en woningen moeten de waterproblemen, zoals schade groeit door overstromingen of een onbekende lekken. Zwarte schimmel produceert sporen te reproduceren, en deze sporen gezondheidsproblemen kunnen veroorzaken bij mensen variërend van hooikoorts-achtige respiratoire problemen aan de huid van de huiduitslag. De symptomen van zwarte schimmel blootstelling zijn grotendeels hetzelfde bij kinderen als volwassenen, hoewel kinderen risico voor meer ernstige complicaties kunnen.

Ademhalingsproblemen

Als uw kind de sporen van zwarte schimmel inhaleert, treedt hij ademhalingsproblemen vergelijkbaar zijn met die van seizoengebonden allergieën. Dit omvat geïrriteerde ogen, een loopneus neus en niezen. Uw kind kan ook ervaring de irritatie van de keel en hoesten. Als uw kind astma heeft, kunnen zwarte schimmel sporen leiden tot een aanval of verergeren een bestaand aanval.

Irritatie van de huid

Als de huid van uw kind in contact met zwarte schimmel sporen komt, ondervinden ze irritatie en jeuk. Zwarte schimmel is ook gekend om te leiden tot huiduitslag, volgens de Environmental Protection Agency.

Idiopathische pulmonale bloeding

Sommige onderzoek suggereert dat zuigelingen blootgesteld aan zwarte schimmel gevoelig voor een ernstige long aandoening, de zogenaamde idiopathische pulmonale bloeding of WIV zijn kunnen. WIV is acuut bloeden in de longen die snel tot respiratoire nood leiden kunnen. De Centers for Disease Control onderzocht clusters van deze ziekte in de vroege jaren 1990 in Cleveland en Chicago die verschenen optreden in huizen waar was er water schade en een wildgroei van zwarte schimmel. Echter de CDC waarschuwt dat een stevige vereniging nooit was bewezen en verder onderzoek is nodig om te bevestigen het verband tussen het WIV en zwarte schimmel.

Andere symptomen

Aangezien zwarte schimmel gedraagt zich als een allergeen, kunnen verschillende mensen reageren op verschillende manieren. Andere symptomen die bij kinderen blootgesteld aan zwarte schimmel optreden kunnen zijn hoofdpijn, geheugenverlies, neusbloedingen, bloedarmoede, misselijkheid en braken.


gerelateerde artikelen