De pillen van het dieet van de super slanke granaatappel

June 11

De pillen van het dieet van de super slanke granaatappel

Granaatappel is gecrediteerd met alles van verbetering van de bloeddruk te verlichten van de gevolgen van COPD, en de markt van de pil van het dieet zo goed is aangegaan. Een populaire gewichtsverlies supplement voor diegenen die willen voorkomen dat oefening en een gezond dieet, Super Slim granaatappel pillen wellicht minder duur dan andere dieetpillen maar hun veiligheid en effectiviteit is twijfelachtig.

De Claims

De fabrikant verwijst naar granaatappel als "Asiaâ weinig gewicht loss secret" en beweert dat Super Slim granaatappel pillen kunnen ertoe leiden dat u "werpen enorme hoeveelheden van lichaamsgewicht," met de resultaten in minder dan een week. Geen dieet of oefenen is vereist. De website heeft meerdere pagina's touting de kracht van de antioxidant van granaatappel, maar erkent dat Super Slim granaatappel pillen bevatten geen granaatappel, maar de ingrediënten die "het bereiken van dezelfde doelen." Het doet niet uitweiden over hoe antioxidanten leiden verlies van het gewicht tot, maar het gaat verder op om te praten over de vetverbrandende eigenschappen van de andere ingrediënten.

De pillen

De fabrikant geeft een overzicht van de werkzame bestanddelen als Koncing moer en groene thee als vet branders en appel en kiwi uittreksel uit, zodat het lichaam produceren vet terwijl het opvoeren van de energie en onderdrukken de eetlust. Giantarum. zoete aardappel en artisjok van Jeruzalem worden toegevoegd aan de "verhogen de sterkte van de werkzame bestanddelen". Hoodia, een kruiden eetlust supressant, is vermeld als een ingrediënt maar niet vermeld op de website helemaal.

Werkelijkheid

De enige beursgenoteerde ingrediënt gevonden in de eMedicinal database van meer dan 2.000 kruiden is artisjok, die is opgenomen als een diureticum. Volgens de National Institutes of Health, kan groene theeuittreksel eventueel effectief in het helpen van u afvallen, en het wordt gezien als effectief in het verhogen van de alertheid te wijten aan haar cafeïnegehalte. Super SLim granaatappel pillen ook een lijst bevatten cafeïne als een afzonderlijk ingrediënt, dus de stimulerende middelen en diureticum eigenschappen van de pillen kunnen dramatische. Volgens «««Drugs.com is hoodia een bekende eetlust supressant. Kortom, Super Slim granaatappel pillen zijn diureticum stimulerende middelen met lichte eetlust supressant eigenschappen.

Effectiviteit

Geen van de ingrediënten in Super Slim granaatappel pillen hebben al bewezen effectief om gewicht te verliezen. Een studie van 2007 bij Universiteit Tsinghua in Peking gevonden dat vijf weken van dagelijkse doses van granaatappel blad uittreksel verminderde bloed vetten en obesitas bij muizen gemest op een vetrijke dieet. De auteurs van de studie opgemerkt dat het extract kan alleen effectief op zwaarlijvigheid veroorzaakt door vetrijke diëten. Het is belangrijk op te merken dat het extract van de granaatappel blad, niet de vrucht, die het deel geïmiteerd door Super Slim granaatappel pillen was gemaakt.

Veiligheid

Om de voordelen van de granaatappel, eten van de vrucht--is het niet alleen veilig, maar vol met vitaminen en antioxidanten. Granaatappel extract is niet aangetoond dat onveilig, maar Super Slim granaatappel pillen bevatten geen granaatappel. De pillen bevatten een hoge-cafeïne, eetlust onderdrukken diureticum formule, die tot uitdroging, nervositeit en onregelmatige hartslag leiden kan. Raadpleeg uw arts alvorens Super Slim granaatappel pillen, vooral als je zijn medicijnen of gevoelig zijn voor cafeïne.


gerelateerde artikelen