Natuurgeneeskundige Remedies voor Acne

December 11

Hoewel de meeste mensen last van acne op een bepaald moment in hun leven heeft, is het nog steeds pijnlijk en beschamend. Acne wordt veroorzaakt door de ontsteking en infectie van olieproducerende sebaceous klieren. Volgens Dr. Robert Schulman in "Lossen het met supplementen" treft acne 17 miljoen mensen in de Verenigde Staten alleen. En hoewel de hormonale veranderingen die zijn gekoppeld aan de tienerjaren tieners veroorzaken tot het meest last heeft van acne, mensen van alle leeftijden de voorwaarde kunt ervaren. Conventionele behandelingen zijn vaak hard, maar er zijn natuurlijke en gezonde manieren om te voorkomen en behandelen van acne.

Hygiëne

In de "Genezing zonder geneeskunde," adviseert Dr. Robert Rister mensen lijden aan acne te wassen minder, niet meer. Voortdurend wassen van het oppervlak van de huid bereiken niet waar de blokkade zich voordoet en alleen droogt en verwondt de huid, waardoor meer infectie te stellen. Hij adviseert het gezicht met zeep en water wassen in de ochtend en 's avonds alleen en niet te gebruiken alcohol gebaseerde astringents, als dit niet elimineren de verstopping, maar alleen de poriën vernauwt, waardoor verstoppingen waarschijnlijker.

Dieet

Natuurgeneeskunde deskundige Dr. Geovanni Espinosa stelt in "1000 kuren voor 200 aandoeningen," veel donker groen en oranje groenten eten. Vlees inname tot eenmaal per dag beperken en alleen het eten van vlees dat is hormonen en antibiotica vrij, omdat acne wordt veroorzaakt door hormonale veranderingen en bacteriën. Eet voedingsmiddelen die rijk zijn aan omega-3 vetzuren, zoals zoetwatervis, walnoten en lijnzaad. Vermijd vis en zout met een hoge mate van jodium. Door te blijven gehydrateerd, zal u toestaan poriën vrij van olie in plaats van steeds verstopt, dus drink veel water. In "De Bottom Line recept voor natuurlijke geneeswijzen," suggereren Dr. James Balch en Dr. Mark Stengler dat u wegblijven van vette voedingsmiddelen, met name levensmiddelen hoog in verzadigd vet. Voedingsmiddelen die een intern zure omgeving creëren zal verhogen van acne, dus Vermijd alcohol, frisdrank, koffie, gefrituurd voedsel en vlees. Vermijd suiker en eenvoudige koolhydraten, als beide olieproductie moedigen en dienen als voedsel voor bacteriën en gist. Koolhydraten kunnen insuline, waardoor de huidontsteking verhogen. Dr. Rister verklaart dat insuline stimuleert de groei van de huidcellen die poriën blokkeren en ook zet alpha-reductase van testosteron in dihydrotestosteron (DHT), een hormoon dat de oorzaken van acne bij mannen.

Supplementen

Dr. Espinosa suggereert zink picolinaat 50 mg driemaal daags gedurende één tot drie maanden. Dit zal stimuleren het immuunsysteem, voeden van de huid en het verminderen van build up van DHT. 10.000 IU vitamine a twee keer per dag vermindert de productie van sebum. Dit is een hoge dosis die toezicht van een arts vereist. 400 IU vitamine e en 200 mcg van selenium dagelijks genomen zal verminderen ontsteking en absorptie van vitamine A. Volgens artsen Balch en Stengler, hoge doses vitamine A zijn vereist voor de behandeling van acne, die bijwerkingen veroorzaken kan, maar vitamine E verbruik kan verminderen de dosis, waardoor het veiliger. Vitamine A is volgens Dr. Rister, alleen iets minder effectief dan antibiotica voor de behandeling van acne. Zwangere vrouwen mag niet het nemen van hoge dosissen vitamine A.

Kruiden

Tea tree olie is een van de meest voorkomende herbal cures voor huidaandoeningen, grotendeels vanwege zijn natuurlijke antiseptische eigenschappen. Dr. Espinosa, Dr. Balch, Dr Stengler en Dr Schulman alle zeggen vijf druppels van een oplossing van 5 tot en met 15 procent toepassen op een katoenen bal en schar op het getroffen gebied. Gebruik te staken als het verhoogt de irritatie van de huid. Fytotherapie deskundige Dr. David Kiefer stelt in "1000 kuren voor 200 kwalen," met behulp van een koude crème met calendula (Goudsbloem). Het bezit anti-inflammatoire, samentrekkend, anti-schimmel en wondgenezing eigenschappen. Artsen Balch en Stengler suggereren saw palmetto, die DHT remt en kunnen daarom sterk verminderen acne in mannetjes of vrouwtjes op testosteron therapie. 160 mg gestandaardiseerd extract met 85 tot 95 liposterols nemen. Ze raden ook consumeren oregano olie 500 mg tweemaal daags, zoals het vernietigt de gisten acne is gekoppeld.


gerelateerde artikelen