GT Timberline Mountain Bike vergelijkingen

October 18

GT Timberline Mountain Bike vergelijkingen

Opgericht in 1973 door Gary Turner, zijn GT fietsen ontworpen voor snelheid met behulp van een carbon fiber frame. Vanaf 2011, is GT uitgegroeid tot het produceren van een selectie van Berg-, weg- en BMX fietsen. Een van die berg fiets modellen is de Timberline, gemaakt met diverse GT technologieën zoals kracht-geoptimaliseerde bouw, triple-driehoek ontwerp en een onafhankelijke aandrijving. De combinatie van deze technologieën gelederen de Timberline tussen top mountain bike concurrenten.

Modellen

De GT Timberline werd geproduceerd in de late jaren 1990 als een front-suspension mountainbike met diverse GT technologieën. De specifieke componenten maken de GT Timberline ideaal voor off-road trails en concurrerende mountainbiken. De GT Timberline, met de Rock Shox Jett en voorwielophanging voor het berijden van technische routes, concurreert effectief tegen andere mountainbikes.

Kracht-geoptimaliseerde bouw

Kracht-geoptimaliseerde bouw op de mountainbike GT Timberline kan hieraan een rand tegen vergelijkbare mountainbikes bij het overwegen van de sterkte en stijfheid. Het productieproces voor de bouw van kracht-geoptimaliseerde maakt gebruik van een merkgebonden mengsel van composietmaterialen zoals TR30 en TR50 vezels voor maximale sterkte en stijfheid zonder een buitensporige mate van gewichtsverlies. De kracht-geoptimaliseerde bouw stelt ook de koolstofvezel in een bepaalde richting en afdrukstand voor een meer comfortabele rit in vergelijking met andere mountainbikes.

Triple-driehoek Design

Het frame van de triple-driehoek is een van de meest herkenbare soorten elke mountainbike. GT maakte het ontwerp beroemd omdat het de sterkste geometrische vorm gebruikt. Het triple-driehoek ontwerp maakt de stoel verblijf uit te breiden van de bovenbuis, verbeterde de pedaling efficiëntie en een sterkere structuur zonder verhoogde stijfheid. Dit ontwerp vermindert ook de trilling van het achterwiel voelde door de zetel in vergelijking met andere mountainbikes.

Onafhankelijke aandrijving

De GT Timberline mountainbike is voorzien van de gepatenteerde onafhankelijke aandrijving. Dit systeem kunt u fiets via rotsen of andere hindernissen parcours door het verminderen van de impact op uw vermogen om efficiënt pedaal van achtervering compressie. Vergeleken met andere mountainbikes, isoleert de onafhankelijke aandrijving op de Timberline GT"het verkeer van de trapas van de voorste en achterste driehoeken," volgens GT.


gerelateerde artikelen