Oefeningen voor het verwijderen van een Saggy buik

October 14

Oefeningen voor het verwijderen van een Saggy buik

Overzicht

Verwijderen van een saggy buik neemt een combinatie van het eten van een gezonde voeding, aërobe activiteit en krachttraining. Aërobe oefening zal smelten overtollig vet in uw buik, en krachttraining zal bouwen spier om te helpen extra calorieën te verbranden en het bouwen van de definitie in de abdominale regio. Bepaalde oefeningen combineren zowel aërobe activiteit met kracht en spier training om te verwijderen van een saggy buik.

Fiets

Deze oefening verhoogt uw hartslag om extra vet te verbranden en draai een saggy buik. Lig op je rug op de grond met je benen in de lucht en je vingertoppen achter je oren, ellebogen gebogen uit. Buig je knieën zodat uw kalveren parallel aan de vloer zijn. Uw maag spierballen terwijl u uw linkerbeen uit te breiden en trek uw linkerschouder naar je rechterknie. Til je schouders en bovenste terug uit het woord, maar wees voorzichtig niet te trekken op je nek. Onderbreken en uncurl, terug te keren naar de vloer. Herhaal aan de andere kant. Draaien van links naar rechts gedurende 60 seconden zonder te verlagen uw hoofd of benen op de grond.

Teen-Reach Crunches

Ga op uw rug liggen met je benen uitgebreid naar het plafond. Bereiken van uw vingers te raken je tenen, en uw abs. Lift je bovenrug en schouders van het woord als u draai uw abs, kraken omhoog herhaaldelijk zodat uw buikspieren aan te spannen zijn pulserende flex. Blijven voor een minuut, behoud van de juiste vorm. De intensiteit van deze oefening krijgt uw hartslag verhoogde extra calorieën te verbranden. Het zal ook richten voor uw abdominals en draai uw kern te bouwen meer definitie.

Sprongen vooruit kegel

De sprong voorwaarts kegel maakt gebruik van de energie achter een sprong te versnellen van uw hartslag en vet te verminderen. Uw core spieren worden ook gebruikt voor het aandrijven van u in uw sprongen, spieropbouw Schakel een saggy buik. Een regel instellen voor kegels 18 tot 24 inch uit elkaar. 6 inch achter de eerste kegel staan, je armen hangen losjes op uw zijden en uw voeten heupwijdte uit elkaar geplaatst. Draai uw core spieren om uw evenwicht bewaren en duw je heupen terug, zinken naar beneden in een kraakpand. Rijden uw lichaam omhoog en over de eerste kegel neer in uw hakken en de macht met uw gewicht. Houd je voeten parallel met de vloer en geperst elkaar als in de lucht. Als je land, buig je knieën zodat u letsel en land zacht vermijden. Dan ontploffen omhoog en over de volgende kegel, herhalen totdat u klaar bent met de hele reeks.

Vak sprongen

Allereerst staan voor een doos van 6 tot en met 12 - duim of stap met voeten heupwijdte apart gezet. Buig je knieën zodat ze een hoek van 90 graden vormen of minder. Zich bezighouden met uw core spieren dus u kunt zelf de macht omhoog naar de stap met beide voeten. Buig je knieën als je land en laat je hielen eerste hit. Buig lichtjes op de knieën en achteruit springen landing met knieën licht gebogen. Springen in en uit de stap voor één minuut om de intensiteit te verhogen.


gerelateerde artikelen