Hoesten met het voeden bij zuigelingen

March 26

Uw kind kan hoesten om vele redenen. Als uw kind tijdens het voeden hoest, zou kunnen hij lijden aan gastro-oesofageale reflux of Germai GER resultaten wanneer maaginhoud back-up in de slokdarm tijdens of na een voeding en een veel voorkomende aandoening bij gezonde zuigelingen, volgens de nationale spijsvertering ziekten informatie Clearinghouse is. Zie uw kinderarts als uw zuigeling hoest hardnekkig is en interfereert met eten en slapen. Alleen een arts kan de diagnose van de oorzaak van uw zuigeling hoest.

GER oorzaak

De ring van spier genaamd de onderste oesofageale sluitspier of LES, gelegen tussen de maag en slokdarm opent en sluit als u wilt toestaan van voedsel en vloeistoffen in te voeren van de maag. De slokdarm is een buis of doorgang, die verbindt de mond aan de maag. Bij zuigelingen met GER, maaginhoud in de slokdarm en uit de mond gaan wanneer de LES tijdens of onmiddellijk na een voeding opent.

GER symptomen

GER kan leiden tot hoesten wanneer maaginhoud zijn herbevestigd tot de slokdarm. Naast het hoesten kan GER uw baby spugen en prikkelbaar worden tijdens en na de voeding. Tijdelijke GER in gezonde zuigelingen niet interfereren met de groei en ontwikkeling of extreme nood, volgens MayoClinic.com veroorzaken. Een ernstige ziekte kan worden vermeld als uw baby is niet van het gewicht verkrijgen; Als ze is krachtig omhoog spugen of ervaren projectiel vloeistof; Als de spit-up groen is, geel of bevat bloed; Als ze een koorts heeft; of als hoesten en spugen begint op leeftijd zes maanden of ouder. Raadpleeg uw arts als uw kind een van deze bijkomende symptomen heeft.

GER behandeling

Normaal GER bij gezonde baby's wordt meestal opgelost door zelf tussen 12 en 18 maanden, volgens MayoClinic.com. In de tussentijd, dan kunt u gemakkelijk zijn hoesten en andere symptomen van GER doordat je baby rechtop tijdens de voedingen en ervoor te zorgen dat hij aan een zithouding is gestut gedurende 15 tot 30 minuten nadat hij eet. Ook geef hem kleiner, meer frequente voedingen, burp hem tijdens en na de voedingen en dikker zijn melk met rijst, granen, hebt u van uw arts goedkeuring te doen. Als u rijst aan van uw baby melk toevoegt, controleert u of dat de tepel gat in zijn fles is groot genoeg voor de dikke melk.

Andere oorzaken van hoest

Als uw kind het hoesten nieuw is, zou kunnen ze hebben een koude die congestie veroorzaakt. Andere oorzaken van hoesten zijn allergie├źn, sinusitis, kroep, kinkhoest, respiratoir syncytieel virus en longontsteking. Zorg ervoor dat ze niet in een lastige positie tijdens de voedingen, omdat dit leiden haar tot kan te nemen enorme slokken en hoesten.


gerelateerde artikelen