Jojoba olie Vs. amandelolie

October 24

Jojoba olie Vs. amandelolie

Natuurlijke oliën kunnen veranderen de loop van uw huid en haarverzorging routine. Niet alleen kunnen worden zij vervangen voor zelfs de meest begeerde producten, maar hun prijs tag kun je portemonnee te ademen een zucht van opluchting. Zowel jojoba-olie en amandelolie kunnen wonderen doen om te genezen en te verzachten, maar het is belangrijk om te leren van de verschillen om de meest geschikte voor uw behoeften en schoonheid regime een nab.

Jojoba olie voordelen

Jojoba-olie is een lichtgewicht nog diep voedende olie en is rijk aan vitamine E. Deze bijzondere olie is ideaal voor mensen met een vette huid of fijn haar, die moeten een vochtinbrengende crème dat absorbeert snel zonder een vettig residu achterlaat. Terwijl de hydraterende werkt het ook als u wilt tekenen van onzuiverheden van de huid zonder het strippen. Jojoba-olie kan worden opgeslagen voor onbepaalde tijd zonder te gaan slecht.

Amandelolie voordelen

Amandelolie is vol met antioxidanten en eiwitten om te herstellen van de huid en haar, terwijl de bestrijding van de tekenen van veroudering. Mensen met eczeem en roos ook profiteren van het toevoegen van amandelolie aan hun routine. Het dient ook als de ideale uitvalsbasis voor zelfgemaakte scrubs en gezichts maskers toe te schrijven aan zijn dikke textuur. Terwijl snel absorberende en geschikt voor de meeste typen voor huid en haar, zijn slechts één of twee druppels nodig om volledige dekking te bereiken.

Overeenkomsten en verschillen

Jojobaolie is effectief voor snelle behandelingen, terwijl amandelolie een herstellend oplossing is. Ze kunnen beide worden dagelijks gebruikt en absorberen snel. Jojobaolie behandelt en kalmeert de huid, maar vereist regelmatige toepassing te houden van de resultaten. Amandelolie verzadigde vetzuren dieper aan het omkeren van de schade; het bevat een hoger gehalte aan enkelvoudig onverzadigde vetzuren dan iedere andere olie, waardoor het intens hydraterende. Behandelen van kwalen, zoals schrale lippen, eczeem en warmte-beschadigd haar met amandelolie. Wie op zoek is om een gezonde teint en haar te onderhouden moeten bereiken voor jojoba-olie in plaats daarvan.

Oliën toe te voegen aan uw Routine

Pat jojobaolie in uw huid na douche te vergrendelen in vocht voor de dag, en glad een klein bedrag over de uiteinden je haar te tam kroezen. Massage van een kwartaal-grootte hoeveelheid over je gezicht, naar boven met cirkelvormige bewegingen te reinigen acne-gevoelige huid en verbetering van de circulatie. Overschakelen op enkele van uw speciale behandelingen voor amandelolie. Uw ring vinger gebruiken voor een daling van de onder elk van beide ogen voor het slapen om de look van donkere kringen te aaien. Masseer het in fijne lijnen voor een meer mollige verschijning, en het in plaats van een lippenbalsem te gebruiken voor het vernieuwen van schrale lippen. Combineer een theelepel amandelolie en een theelepel suiker maken een exfoliërende struikgewas dat huid verzacht. Werk het in de droge huid te kalmeren schilferen en eczeem in plaats van een lotion.


gerelateerde artikelen