Fast-Acting manieren om te verlichten van Razor Burn

June 11

Fast-Acting manieren om te verlichten van Razor Burn

Meer dan alleen maar onaantrekkelijk, razor burn en scheermes hobbels kunnen jeuken en pijn en een chronisch probleem geworden. Hoewel de twee termen vaak door elkaar gebruikt worden, is razor burn een huiduitslag die verschijnt na het scheren, terwijl razor hobbels zijn kleine rode bultjes die op de huid na het scheren lijken. Razor hobbels, ook bekend als ingegroeide haren, worden veroorzaakt door strengen van haar die terug in hun eigen follikels krullen.
Sommige mensen ervaren Scheerbultjes branden of scheermesje telkens ze scheren terwijl anderen krijgen ze af en toe. In beide gevallen kunt u verlichten de geïrriteerde huid en minimaliseert de verschijning van de hobbels.

Vrouwen Aftershave Lotion

Hoewel meestal beschouwd als een product voor mannen, bestaan aftershave producten voor vrouwen, met inbegrip van producten die ontworpen zijn voor de gevoelige bikini-gebied. Vrouwen aftershave lotion zijn verkrijgbaar bij eco-vriendelijke en traditionele fabrikanten, en variëren van high-end duur tot relatief betaalbaar. Eenvoudig de lotion van toepassing na het scheren te voorkomen en verminderen van razor burn.

Baby verzorgingsproducten

Bent u een ouder of verzorger van een baby of peuter, zijn de kansen dat u al een product in uw badkamer die razor burn en hobbels snel en effectief behandelen zal. Baby-olie en luier uitslag crèmes kalmeren en hydrateren van de huid geïrriteerd van scheren. Baby-olie van toepassing op de geschoren gebieden na voorzichtig aaien ze droog, of breng na scheren terwijl nog steeds in de douche, dan spoel de overtollige olie af vóór het drogen. Voor diaper rash cream, toepassing gewoon de crème op de geschoren gebieden na het drogen van uw huid.

EHBO behandelingen

Hydrocortison crème vermindert de ontsteking en jeuk en gemak razor-burn symptomen kan helpen. Breng een dunne laag en gebruik spaarzaam want het bevat steroïden, die de huid kunnen dun als het te vaak gebruikt. Een andere eerste hulp-behandeling die werkt voor het verlichten van razor burn en hobbels snel is Aloë, die vaak gebruikt wordt om te koelen en te behandelen zonnebrand en brandwonden van de keuken. Een After-Sun product met aloë kan ook werken.

Losse kleding

Vermijd strakke kleding, met inbegrip van ondergoed, na het scheren. Alle kleding die zal samentrekken of wrijven tegen uw huid kan verder vers geschoren huid irriteren. Uw huid geven ten minste een uur te genezen alvorens op ondergoed en strak of ruwe kleding.


gerelateerde artikelen