Lunges doen Help om gewicht te verliezen?

June 16

Lunges doen Help om gewicht te verliezen?

Een longe is een simpele maar effectieve zet die gebruikmaakt van uw eigen lichaamsgewicht in een stap voorwaartse beweging. Een enquête gehouden door de American Council op oefening (ACE) van 36.000 fitness-instructeurs zetten lunges tweede hun korte lijst van de meest effectieve oefeningen om uw bilspieren vorm te geven. Maar kunnen zij u helpen afvallen? Zolang zij deel van een algehele oefening en het eten plan uitmaken, dan is het antwoord is Ja.

Algemene Fitness en Cardio training

Je hebt gehoord het oude gezegde dat u six-pack abs onder die buik vet wellicht, maar weet u niet tot je van het vet ontdoen te. Hetzelfde geldt voor lunges en je bilspieren. Terwijl de longe een effectieve zet voor lager-body toning is, vooral uw bum, moet u uw hartslag tot een niveau van vetverbranding op een regelmatige basis om gewicht te verliezen en zien van de spier. Toevoegen van 30 minuten cardio samen met een 15 minuten durende sessie van het lopen lunges kunt branden tot 400 calorieën voor een persoon van 150-pond, volgens gezondheidsstatus. Stevige wandelen, joggen, zwemmen en fietsen zijn alle effectieve manieren om dat bloed pompen.

Goede voeding te verminderen

Het maakt niet uit hoeveel lunges u plan te doen, zal niet je afvallen tenzij je in minder calorieën nemen dan u besteden. Een verscheidenheid van groenten en fruit eten elke dag, kies voedingsmiddelen laag in verzadigd vet en cholesterol en wegblijven van de verwerkte rommel. Eet echt voedsel en eet minder. U zult moeten eten ongeveer 500 minder calorieën per dag te verliezen een pond per week, per de Cleveland Clinic.

Goede vorm: Voorwaartse longe

De voorwaartse longe werkt meerdere delen van je lichaam zoals de abs, heupen en gluteus, plus uw quads. Beginnen de verhuizing staande rechtstreeks met uw schouders terug en voeten dicht bij elkaar. Til een been langzaam en onderbreken om vast te stellen van uw saldo. Stap voorwaarts in een longe; Houd je bovenlichaam recht en probeer te lunge voorwaarts totdat uw dij parallel aan de vloer is. Engage uw dijen en gluteus terug te duwen naar de beginpositie. Werken maximaal drie sets van 10 herhalingen aan beide zijden, per ACE. U kunt ook doen lopen lunges met gebruikmaking van dezelfde techniek behalve in plaats van naar achteren duwen naar staande, trek je het achterste been naar voren om te voldoen aan het voorste been terug in een staande positie.

Goede vorm: Kant longe

De longe kant is een variatie op de reguliere voorwaartse longe die in wezen dezelfde spiergroepen, met de toegevoegde bonus werkt van een beetje meer werken van de heupen. Allereerst permanent rechte met je voeten tegenover doorsturen heupwijdte uit elkaar; stap uit aan de kant met een been zover je kunt terwijl je voet plat op de grond. Houd uw knie direct boven je voet en je scheenbeen verticaal op de vloer. Push uit terug naar draagkracht. Werken maximaal drie sets van 10 herhalingen op elk been, per Popsugar Fitness.


gerelateerde artikelen