How to Build buikspieren met elektrische stimulatie

October 16

How to Build buikspieren met elektrische stimulatie

AB stimulatie riemen worden geadverteerd als een snelle oplossing voor keiharde abs. Maar deze apparaten niet kunnen omzetten in een slappe buik een wasbordje. Abdominale elektrische stimulatie riemen zijn hoofdzakelijk voor medisch gebruik, zoals spier omscholing. De gordel van de abdominale stimulatie Slendertone, heeft echter aangetoond te verbeteren buik kracht en uithoudingsvermogen in studies gedaan door de Universiteit van Wisconsin, wanneer gebruikt voor 20 tot 40 minuten per dag gedurende twee maanden. De makers van de gordel Slendertone raden u het apparaat gebruikt in combinatie met een gezond dieet en lichaamsbeweging voor de beste resultaten.

Stap 1

Plaats de abdominale stimulatie riem rond uw taille. Zorg ervoor dat u elke stimulatoren correct geplaatst over uw abs.

Stap 2

Schakel het apparaat in en selecteer een intensiteit. Totdat u bereikt een niveau dat een sterke, nog comfortabel samentrekking uitzendt, moet u de intensiteit verhogen.

Stap 3

Gebruik uw riem stimulatie minstens vijf keer per week. Hoe meer u uw apparaat beter uw resultaten.

Stap 4

Werk je weg door middel van de meegeleverde programma's. Uw riem omvat een beginner, twee gematigde en twee sterke programma niveaus. Hoe hoger het programma, des te sneller u kunt bouwen buikspieren.

Stap 5

Eet een gezond, caloriearm dieet, dat een verscheidenheid van groenten en fruit, samen met de gehele korrels omvat. Magere eiwitten en laag-vet zuivelproducten moet ook deel uitmaken van uw dieet.

Stap 6

Oefenen naast uw buikspier elektronische stimulatie. De American College of Sports Medicine raadt dat u uitoefenen op een gematigd intensiteitsniveau voor 30 tot 60 minuten, vijf dagen per week. De beste manier om gewicht te verliezen is het combineren van aerobics en krachttraining oefeningen met uw elektronische spierstimulatie.

Waarschuwingen

  • U moet niet een Spierstimulator gebruiken hebt u een ge├»mplanteerde cardiale pacemaker, defibrillator, insulinepomp of andere medische hulpmiddelen, zoals de stimulator met deze interfereren kan. Niet van toepassing de Spierstimulator gordel over de huid laesies, ontsteking of een huiduitslag, omdat het meer irritatie kan veroorzaken. Gebruik een stimulatie gordel niet als u zwanger bent.

Wat die u nodig hebt

  • Slendertone abdominale stimulatie riem

gerelateerde artikelen