Kruiden die veilig zijn voor zuigelingen met verkoudheid

November 13

Kruiden die veilig zijn voor zuigelingen met verkoudheid

Als uw baby presenteert koude symptomen voor meer dan een week of twee, of als de koude gaat om acute hoest of interfereert met de normale ademhaling, neem dan onmiddellijk contact op met uw kinderarts. Voor het verlichten van de kou of verlichting van symptomen, mag u een paar kruiden remedies, op voorwaarde dat uw baby is ten minste drie maanden oud en uw arts stemt in met de behandeling. Hoewel ze natuurlijke zijn, kruidenremedies kunnen soms leiden tot negatieve bijwerkingen of interacties met andere medicijnen.

Clearing slijm

Hysop wordt wijd gebruikt in de behandeling van jonge kinderen of baby's met een ophoping van slijm in de borst. De "Home kruiden" door Penelope Ody raadt aan een 1/2 kopje Hysop infusie geven aan baby's die ten minste drie maanden oud, onder goedkeuring van uw arts. Een infusie moet ongeveer 10 gram gedroogde Hysop tot 500 ml water bevatten.

Terugdringen van verkoudheid

Als je een koude te in een eerste stadium vangen, kan echinacea helpen om te korten zijn cyclus of volledig te voorkomen dat de kou. Gebruik een alcohol-vrije voorbereiding als u het kruid gebruikt. Naast de positieve effecten in het omkeren van koude en griep, kan echinacea kalmeren keelpijn en verzachten de symptomen van hooikoorts of astma. Knoflook en ginseng kunnen ook voorkomen dat verkoudheid als genomen tijdens de vroege stadia. Vraag uw arts over de juiste dosering voor uw kind leeftijd en gewicht.

Rustgevende en verlichten van pijn

U kunt korte opruimen van uw baby koude symptomen, kruiden gewoon te verlichten ongemak en meer comfortabel slapen. Kamille is een klassieke remedie voor rustgevende van baby's. U kan gebruik maken van de gedroogde kruid mondeling in een infusie of, indien gewenst, voeg gewoon een paar druppels van de etherische olie aan badwater van de baby. Zelfs als u het kruid extern gebruikt, maar neem contact op met uw arts vooraf. Het kruid is algemeen gebruikt voor het verlichten van pijn, koliek, rusteloosheid en ter verlichting van de ontsteking of zwelling van de slijmvliezen.

Vermindering van hoesten

Ten minste sinds de Middeleeuwen, heeft marshmallow gediend voor de behandeling van hoest en keelpijn. Het kruid is vooral niet bekend als een remedie voor kinderen of voor moeders die borstvoeding geven, maar het is niet gecontra-indiceerd, ofwel; overleg met uw arts en een gekwalificeerde kruidkundige alvorens het te gebruiken. Bloodroot, de rode wortel van een kruidachtige plant, wordt het ook gebruikt als een slijmoplossend voor de behandeling van hoest en bronchitis. Wanneer u gebruikmaakt van bloodroot, proberen eerst medisch adviseur, omdat het bevat alkaloïden die vaak de bloeddruk verhogen.


gerelateerde artikelen