Tekenen van intermitterende koorts bij kinderen

March 16

Tekenen van intermitterende koorts bij kinderen

Uw kind heeft een koorts, afvalcontainer dat zijn lichaam zijn temperatuur om te bestrijden van een aandoening of infectie heeft opgeworpen. Hoewel het helpt het lichaam genezen, zult u waarschijnlijk zorgen; en de kansen zijn, als hij herhaaldelijk krijgt die koorts als je denkt dat hij wordt steeds beter, kan je nog meer zorgen. Intermitterende koorts, of periodieke koorts, is vaak een symptoom van meer ernstige ziekten en aandoeningen. De tekenen van intermitterende koorts bij kinderen leren zal u helpen beslissen wanneer uw kind nemen zijn arts voor verdere evaluatie.

Temperatuur

Met intermitterende koorts, zal uw kind regelmatig hebben een temperatuur van meer dan 38 graden Celsius of 100.4 graden Fahrenheit. Na de periode van hoge temperatuur, zal het terug naar normaal voor een tijd.

Periodiciteit

Hoe vaak en hoe lang uw kind koorts heeft en hoeveel de temperatuur schommelt, vertelt u of dat is intermitterende of niet. Een continue koorts houdt een constante temperatuur over een 24-uurs periode, geen fluctuerende meer dan 1 graad Celsius (of 1.8 graden Fahrenheit). Als uw kind remittent koorts heeft, haar temperatuur zal fluctueren meer dan 2 graden Celsius (of 3,6 graden Fahrenheit) elke dag, tot een basislijn temperatuur tussen elke aflevering, maar niet helemaal naar normaal terug te keren.

Intermitterende koorts, is echter iets ingewikkelder. In dit geval zal uw kind koorts alleen aanhouden gedurende enkele uren op een moment, en vervolgens weer normaal. Als het elke dag terugkomt, het heet Quotidian koorts; om de andere dag, het heet Tertian koorts; en als het komt slechts eens in de drie dagen, het heet Quartan koorts. Met bepaalde ziekten verdwijnt de koorts zelfs voor een week of meer alvorens terug te keren.

Vital Signs

Wanneer de kerntemperatuur van het lichaam stijgt, beïnvloedt de vitale functies, zodat u andere wijzigingen zo goed kan observeren. De hartslag van uw kind zal toenemen door 10 slagen per minuut voor elke graden Fahrenheit, boven 100, dat zijn temperatuur omhoog gaat. Het is normaal dat zijn bloeddruk en de snelheid van de ademhaling ook verhogen gedurende deze tijd.

Voorwaarden

Als uw kind intermitterende koorts heeft, kan het heel goed dat hij een meer ernstige aandoening of ziekte heeft, en de periodieke koorts slechts een symptoom van het is betekenen. Een ziekte gekenmerkt door intermitterende koorts is PFAPA syndroom, of Marshalls syndroom, die komt meestal voor bij kinderen jonger dan 5, en wordt gekenmerkt door koorts retourwaarde elke 3 tot 4 weken. Malaria is meestal gepaard gaat met koorts, die elke dag van de tweede naar de derde retourneert, en Rat-Bite Fever van periodieke koorts gebeurt elke 3 tot 5 dagen. Cyclische neutropenie, ook wel genoemd Schultz van de ziekte, komt met koorts elke drie weken. Ziekte van Hodgkin heeft ook een symptoom van intermitterende koorts, maar het is zeldzaam bij kinderen jonger dan 5 jaar.


gerelateerde artikelen