Hoe te vertellen als uw tiener slechte dingen doet

October 28

Hoe te vertellen als uw tiener slechte dingen doet

Een tiener kan lastig voor ouders, vooral als de jeugd tentoonstellen borden begint dat alles niet goed in zijn wereld. Met het verlangen naar grotere onafhankelijkheid, kunnen tieners verlaten ouders emotioneel. Deze verschuiving kan achterlaten als u benieuwd en zorgen te maken over de vraag of uw tiener is ploeteren in negatieve risicovolle activiteiten. Ouderschap een tiener middelen houden uw ogen wijd open voor de mogelijkheden en valkuilen die zich kunnen voordoen.

Stap 1

Observeren uw tiener voor veranderingen in hoe hij tijd besteedt. Als hij gebruikte om te besteden tijd vermenging met de familie – televisie kijken, spelen of gewoon opknoping – nu hij verbergt op zijn kamer of gaat uit met vrienden, dat isolement kan duiden op problemen, stelt de Chicago School of Professional Psychology.

Stap 2

Bekijk uw tiener voor humeurigheid en stemmingswisselingen. Opmerking wijzigingen in de werking en vormgeving, die op risico gedrag duiden kan. U ziet een drastische kleding, haar of make-up wijzigen of een houding nijdig en prikkelbaar. Explosies van woede zonder verdienste of provocatie kunnen een waarschuwing dat er iets mis is. Bovendien, kijk voor symptomen van depressie zoals rangen dropping, een verlies van belangstelling voor activiteiten en hobby's, eetlust veranderingen en overmatig slapen, merkt de American Academy of Pediatrics.

Stap 3

Achterhalen of uw tiener veranderd vrienden en collega's onlangs, raadgevingen Outback therapeutische expedities. Dit teken zou bijzonder verontrustend zijn als uw tiener deze wijziging maakt zonder invoering van u aan zijn nieuwe vrienden.

Stap 4

Toezicht op geld en huishouden bezittingen om ervoor te zorgen dat niets zonder een uitleg verdwijnt. Als u merkt dat geld ontbreekt of ontbrekende dat uw tiener verkopen kon te verhogen van cash items, kan dit duiden op snode activiteiten.

Stap 5

Bekijk uw tiener om te vangen aanwijzingen die op drugs of alcohol duiden kunnen gebruiken. Als u uw tiener een vreemde gebrek aan coördinatie, bloeddoorlopen ogen, verwarring, angst, prikkelbaarheid en een toename in gesprek, eetlust en slaperigheid tonen ziet, kunnen deze symptomen zijn tekenen van drugs of alcohol gebruiken, Staten het nationale kind Traumatische Stress netwerk. U kunt ook het gebruik van adem pepermuntjes en kamer desodorantia en druggerei zoals scheermesjes, spuiten, pijpen en lege geneeskundeflessen opmerken.

Waarschuwingen

  • Als u sporen een mogelijk probleem dat compromissen de gezondheid en de veiligheid van uw kind, is het noodzakelijk dat u snel handelt te grijpen. Neem contact op met uw huisarts en leer de stappen voor het optreden in crisissituaties om uw kind hulp te krijgen.

gerelateerde artikelen