Verhogen van een familie in Palo Alto, CA

February 13

Verhogen van een familie in Palo Alto, CA

Palo Alto is een Noord-Californië stad ongeveer 40 mijl ten zuiden van San Francisco. Home aan Stanford University, Palo Alto herbergt een academisch diverse bevolking. Het US Census Bureau geschat Palo Alto's bevolking net meer dan 66.000 inwoners in 2012. De stad werd beoordeeld als een van de top 100 plaatsen om te leven in de VS in 2010 door CNN's "Money" magazine. Met overvloedig familie-georiënteerde accommodaties en gemeenschap gebaseerde activiteiten kunnen Palo Alto een gunstige, gezond klimaat voor het verhogen van uw gezin.

Vele Outdoor mogelijkheden voor

Palo Alto is gastheer voor meer dan 4500 hectare park land waar uw familie kunt spelen, picknick en routes van de toegang en ruimte voor verschillende sportevenementen. De stad bevat 28 stadsparken die beschikken over faciliteiten zoals tennis-en basketbalvelden, skate kommen en hond-oefening gebieden. Verken de Palo Alto Farmers' Market met uw familie elke zaterdag van medio mei tot medio December. Koop verse, boerderij geteelde producten van lokale leveranciers en geniet van live muziek uitgevoerd door musici van de Gemeenschap. De markt is een non-profit organisatie gecertificeerd onder California Code en gerund door vrijwilligers.

Activiteiten van de Gemeenschap in overvloed

Hoewel Palo Alto is uitgegroeid tot meer van een stedelijke landinstelling en niet als een kleine stad-Gemeenschap voelen kan, biedt het nog volop voor familie-gerichte leven. De kinderbibliotheek biedt meer dan 6.000 vierkante voet van kindvriendelijke ruimte om te genieten met uw gezin. Speuren in een veelheid van hands-on exposities op het Palo Alto Junior Museum en Dierentuin waar de toegang is gratis, scholen hebben toegang tot speciale science programma's en gezinnen kunnen inschrijven in exclusieve klassen. Word lid bij de Cantor Arts Center van Stanford University te winnen blootstelling aan familie-vriendelijke galerij tours, speciale familiefeesten en familieactiviteiten kunst maken elke zondag.

Openbare scholen in Palo Alto

Openbare scholen in Palo Alto krijgen hoge waarderingen via de website van de grote scholen, een toonaangevende nationale bron van schoolprestaties. In mei 2013, de opleidingsraad uitgevoerd een bijgewerkt strategisch Plan voor de Palo Alto Unified School District met studenten als het centrum van de focus. Academische uitmuntendheid, ontwikkeling van medewerkers, een geoptimaliseerde begroting en transparante communicatie spelen een vitale rol in het schoolsysteem missie. Inschrijving getallen in Palo Alto openbare scholen is consequent verhoogd, zodat zijn zeker contact opnemen met uw buurt scholen vroeg zodat uw kind zal een ruimte in het programma van uw keuze.

Kosten van levensonderhoud in Palo Alto

Een verheven inkomen is in het algemeen vereist voor het verhogen van een familie in Palo Alto. De woningmarkt in Palo Alto is zeer concurrerend met de gemiddelde huizenprijzen in het bereik van 2 miljoen dollar. Volgens de website van gebied Vibes, De 2013 kosten van levensonderhoud index van Palo Alto komt in op 128 en de index van de huisvesting wordt begroot op 354--hoger is dan de nationale classificatie van 100. Bereid zijn te investeren een aanzienlijke hoeveelheid kapitaal in uw huis, de gezondheidszorg, de nutsbedrijven en de boodschappen bij de keuze om te verhogen uw gezin in Palo Alto.


gerelateerde artikelen