Inositol voor angst

October 29

Inositol voor angst

Angst als een psychologisch dat voorwaarde kan leiden tot fysieke tekenen en symptomen. Hoewel angst een normale reactie is op spanning, kan worden moeilijk te behandelen, vooral als het interfereert met het dagelijks functioneren. Als u last van angst heeft, kan u zich moe, overweldigd, onrustig en prikkelbaar. U kan ook worden niet in staat om te slapen, en lijden spierspanning of hoofdpijn. Gelukkig, behandeling voor angst is beschikbaar. Sommige mensen verkiezen te nemen voorschriftmedicijnen ter verlichting van angst de symptomen, terwijl anderen verkiezen te nemen van natuurlijke supplementen, met inbegrip van inositol. Alvorens inositol, spreken met uw arts te bespreken van mogelijke bijwerkingen of interacties.

Inositol

Inositol is een natuurlijk voorkomende samengestelde nodig voor goede celvorming, zenuw transmissie en transport van vetten in het lichaam. Inositol kan ook van invloed op de actie van de neurotransmitter serotonine. Niveaus van serotonine een rol spelen bij depressie en angst. De meeste mensen zijn niet tekort aan inositol, die is gevonden in bonen, noten, meloen en tarwe, maar in in een 1995 dubbel-blinde studie door het ministerie van geestelijke gezondheid aan de Universiteit van Ben Gurion, gepubliceerd in het "Journal of Clinical Psychology," inositol heeft aangetoond dat een effectieve behandeling van angststoornissen, met inbegrip van gegeneraliseerde angststoornis, obsessieve-compulsieve stoornis en paniekstoornis.

Dosering

De normaal aanbevolen dosering voor inositol is 500 mgs twee keer de dag; echter, voor de behandeling van angst, paniekstoornis en OCS, u moeten nemen van 12 tot en met 18 g per dag. De American Family Physician beveelt u inositol niet te nemen als u een SSRI-antidepressiva voor OCD.

Werkzaamheid

In de studie door het ministerie van geestelijke gezondheid Center aan de Universiteit van Ben Gurion, de werkzaamheid van 18 g was een dag van inositol vergelijkbaar met fluvoxamine, een recept antidepressiva, bij patiënten met angststoornissen. Tijdens de eerste maand, inositol paniekaanvallen met vier, verminderd in vergelijking met fluvoxamine, die paniekaanvallen met 2.4 verminderd. Patiënten gemeld bijwerkingen misselijkheid en vermoeidheid met fluvoxamine. Patiënten die terughoudend zijn bij het nemen van psychiatrische medicijnen kunnen profiteren van inositol, waardoor zeer weinig bijwerkingen, omdat het een natuurlijk voorkomende samengestelde.

Bijwerkingen

Omdat het in water oplosbare, produceert inositol geen toxische bijwerkingen. De meeste mensen tolereren inositol zonder problemen, maar wanneer het in grote doses genomen, treden diarree, hoofdpijn, vermoeidheid en duizeligheid. Als je lichaam zich aan inositol aanpast, moeten deze bijwerkingen verminderen of stoppen. Alvorens inositol, altijd contact op te nemen met uw arts om te minimaliseren van de reacties met andere medicijnen die u kan nemen. Inositol uteriene contracties kan stimuleren en is gecontra-indiceerd bij zwangere vrouwen.

Overwegingen

Studies hebben niet is uitgevoerd dat op lange termijn effecten van inositol bespreken. Zelfs met een dosering 18 maal de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid, stelt het geen ernstige bijwerkingen zijn gemeld, Baptist gezondheidsstelsels. Patiënten met angst die ook bipolaire wanorde te hebben moeten een arts raadplegen voordat u inositol aangezien inositol manic episoden in sommige mensen met bipolaire wanorde in gang heeft gezet.


gerelateerde artikelen