Werken Pushups?

September 17

Werken Pushups?

Gewicht machines en vrije gewichten zijn niet de enige manieren om uw spieren versterken. Als je op een begroting of gewoon liever de eenzaamheid van thuis uit te werken, oefeningen lichaamsgewicht zoals push ups zijn ideaal. Hoewel pushups niet de snelste manier om uw borstspieren te bouwen, kunnen ze versterken uw lichaam en een rol spelen in gewichtsverlies.

Sterkte voor het dagelijkse leven

Uitvoeren van pushups versterkt uw borst, schouders, bovenarmen, rug en core. "Optimale gezondheid" tijdschrift notities pushups zijn een effectieve manier bouwen kracht in je bovenlichaam te versterken uw spieren voor dagelijkse activiteiten. Deze oefening kan een rol spelen bij het gewichtsverlies of gewicht onderhoud, zoals het verhogen van uw spieren verheft uw stofwisseling.

Niet het neusje van de zalm

Uitvoeren van pushups een paar keer per week, kunt u uiteindelijk voelen en kijken sterker, maar deze oefening is niet de meest efficiƫnte manier om uw borstspieren. Een American Council on Exercise-gesponsorde studie wijst erop dat de barbell bench press oefening de meeste activiteit in uw pecs genereert. Standaard pushups gerangschikt negende in spieractiviteit, onder de geschorste push ups en stabiliteit bal pushups.


gerelateerde artikelen