Helpt Red Raspberry Leaf Tea Postpartum bloeding?

October 8

Helpt Red Raspberry Leaf Tea Postpartum bloeding?

Postpartum bloeding, wat betekent dat bloeden uit de vagina na de bevalling, is een natuurlijke gebeurtenis, zoals de baarmoeder van zwangerschap herstelt. De bladeren van de rode framboos plant, of Rubus idaeus, hebben een lange geschiedenis van gebruik voor de behandeling van een verscheidenheid van vrouwelijke voorwaarden, en kunnen zij voordelig in het helpen van uw baarmoeder terug naar zijn pre-zwangerschap staat. Kruiden remedies, moeten echter niet worden genomen zonder professioneel medisch advies, dus bellen met uw arts als u abnormale postpartum bloeding ondervindt.

Na de bevalling

Onmiddellijk na de bevalling, postpartum bloeding is de zwaarste, en het kan blijven worden zwaar voor een paar dagen voordat het verslappen geleidelijk af, volgens gecertificeerde vroedvrouw, Mary Murry, R.N. U kan het doorgeven van sommige bloedstolsels, Murry adviseert, maar als ze groter zijn dan de golfballen of als bloeden toeneemt na een paar dagen, zie uw arts onmiddellijk uit te sluiten een onderliggende aandoening.

Red Raspberry Leaf

Het blad van de rode framboos plant bevat flavonoïden, maar het is de aanwezigheid voor looistoffen, die in de natuur, die de baarmoeder helpen kan na bevalling Toon samentrekkend. Het kruid is een baarmoeder tonicum, wat betekent dat het heeft de reputatie van verkwikkende en versterking van de baarmoeder. Hoe eerder de baarmoeder weer een gezonde niet-zwangerschap-grootte, hoe eerder het bloeden stopt. Rode framboos bladeren kunnen zorgen voor melk informatiestroom in een nieuwe moeder, hoewel je het kruid tijdens borstvoeding niet nemen moet tenzij gericht om dit te doen door uw arts.

Methode en dosering

Het maken van een kruiden thee is de geprefereerde methode voor het nemen van rode framboos bladeren, volgens de "Gale encyclopedie van alternatieve geneesmiddelen," Hoewel het kruid ook verkrijgbaar in tinctuur en capsule vorm is. Bereiden raspberry blad thee door gieten een kopje kokend water meer dan 1 tsp. van de gedroogde kruid. Steile gedurende 10 minuten vóór het uitpersen. U kan maximaal twee kopjes thee per dag drinken.

Overwegingen

Er zijn geen gemelde bijwerkingen van het nemen van rode framboos blad in de voorgestelde doseringen, volgens de "Gale Encyclopedia", maar dat kan te wijten zijn, gedeeltelijk aan een gebrek aan onderzoek over de veiligheid van het kruid. Hoewel het kruid vaak in de hele zwangerschap en onmiddellijk daarna gebruikt wordt, praat met uw arts alvorens rode framboos te Toon van de baarmoeder en postpartum bloeden te verminderen.

De Food and Drug Administration doet niet toezien op de vervaardiging van kruidengeneesmiddelen, zodat u geen enkele garantie voor de zuiverheid van het product, veiligheid of doeltreffendheid hebben.


gerelateerde artikelen