Hoe te Chinese voedsel in de Oven opwarmen

September 23

Hoe te Chinese voedsel in de Oven opwarmen

Wanneer u takeout Chinees eten bestelt, is het bijna onvermijdelijk dat u restanten moeten zult, zoals takeout gedeelten notoir royaal zijn. Terwijl u uw restjes in de magnetron opwarmen kunt, lijkt het dat garnalen gebakken rijst, generaal Tso van kip en krab rangoon zijn gewoon niet hetzelfde. Dit is omdat de magnetron is niet alleen het heropwarmen van uw Chinees eten--het is het weer, waardoor het vlees en rijst worden taai en uitgedroogde en knapperige voedingsmiddelen naar aanleiding van een drassige koken. Een betere methode is om flash-opwarmen uw Chinese voedsel in de oven.

Heropwarmen van rijst en vlees

Stap 1

Hoe te Chinese voedsel in de Oven opwarmen

Verwarm uw oven tot 425 graden Fahrenheit. Flash heropwarmen moet u opwarmen bij een hoge temperatuur tussen 425 en 475 F, afhankelijk van wat u aan het opwarmen zijn.

Stap 2

Hoe te Chinese voedsel in de Oven opwarmen

Plaats uw Chinese etensresten in de oven. Voedsel zoals gebakken rijst, lo mein en chow mein noedels en saus bedekte vlees zoals oranje kip, Mongoolse rundvlees en garnaal in zwarte bonensaus, moet worden in een ondiepe ovenschaal of de lade geplaatst en met aluminiumfolie afgedekt. Voedingsmiddelen die worden gepofte moeten, zoals ei rollen, gefrituurde wontons en kippenvleugeltjes losjes moeten worden verpakt in folie, die u in de last-minutes openen kunt van heropwarmen zodat het item scherpe omhoog.

Stap 3Verwarm de restjes in de oven op het dichtst bij de warmtebron rek. Opwarmen voor twee tot en met 10 minuten, afhankelijk van de grootte en de hoeveelheid, totdat het voedsel wordt volledig verwarmd door en een inwendige temperatuur van ten minste 165 graden bereikt F. Roer Gebakken rijst en saucy overdekte vlees af en toe om zelfs heropwarmen te bevorderen. Open de folie rond voedingsmiddelen die heldere moeten omhoog in de laatste paar minuten opwarmen. Warm eten.

Tips

  • Overgebleven takeout in de ijskast opslaan binnen twee uur na ontvangst van het om te voorkomen dat bacteriĆ«n, die beginnen zal te groeien wanneer eten bij temperaturen onder 140 F langer dan twee uur is.
  • Chinees eten uit de papier containers nemen en op te slaan in kleinere porties in ondiepe luchtdichte containers.
  • Gebruik een levensmiddelen-thermometer voor het nauwkeurig meten van de temperatuur van het voedsel dat u zijn heropwarmen om ervoor te zorgen het heeft bereikt 165 F. invoegen de thermometer in de verschillende gebieden van het voedsel dat u zijn heropwarmen om ervoor te zorgen dat het allemaal volledig is opgewarmd.

Wat die u nodig hebt

  • Aluminiumfolie
  • Bakplaat

gerelateerde artikelen