Elektrische stimulatie therapie Vs. massagetherapie

October 8

Elektrische stimulatie therapie Vs. massagetherapie

Therapie kan worden verstrekt uit een verscheidenheid van clinici, met inbegrip van fysieke, beroepsmatige en massagetherapeuten. Soortgelijke interventies worden gebruikt door alle van deze professionals omdat deze interventies positieve resultaten opleveren. Terwijl elke behandelaar specifieke deskundigheden heeft, adequaat toegepaste elektrische stimulatie of massage behandelingen vermindert de pijn en zwelling, bereik van beweging en herstel functie verbeteren. Inzicht in het doel, het proces en de verwachte resultaat van elke interventie kan u begeleiden in het maken van beslissingen met uw zorg.

Elektrische stimulatie voor pijn

Elektrische stimulatie kunnen effectief in het verminderen van pijn. Een transcutane elektrische zenuw, of TIENTALLEN, patroon wordt vaak gebruikt om te verwarren de zenuwen van de pijn rond je letsel. Overstimulating van de weefsels, je hersenen is niet langer kunnen onderscheiden van de signalen van pijn en de pijn kan verminderen aanzienlijk of zelfs volledig. TIENTALLEN vaak voelt als een matig tintelend gevoel en kan niet getolereerd worden door sommigen. Dit type van elektrische stimulatie resulteert meestal in ongeveer 24 uur voor verlichting van pijn en vaak wordt gebruikt in een loop van fysiotherapie of ergotherapie terwijl uw verwonding is hersteld. Uw therapeut kan geven u een zakformaat TIENTALLEN eenheid moet worden gebruikt op de lange termijn voor occasionele flare-ups.

Functionele elektrische stimulatie

Functionele elektrische stimulatie, ook wel aangeduid als patroon elektrische neuromusculaire stimulatie, of hokken, is anders dan alle andere elektrische stimulatie omdat het komt overeen met de patronen van de beweging die je spieren natuurlijk gebruiken. Door het bezoeken van deze patronen, kunt uw therapeut uw neurologische systeem herstel terwijl het verhogen van de kracht van de spiervezel te helpen normaliseren van de spierspanning, het verbeteren van de coördinatie en het vergroten van bereik van de beweging. Ingesteld op een lagere waargenomen instelling ten opzichte van andere elektrische stimulatie protocollen, pennen is de meest comfortabele optie, meestal met slechts een lichte kietelen sensatie vilt.

Versterking van elektrische stimulatie

Vaak aangeduid als de "Russische" stimulatie, versterking van de stimulatie is het meest ongemakkelijk stimulatie en, dus, slecht getolereerd. Echter bent u kunnen ontvangen van dit type van stimulatie, kunt u versterken uw spiervezels sneller dan het gebruik van een ander type van elektrische stimulatie. Omdat de behandelingen op slechts één spiergroep tegelijkertijd richten kunnen, zijn de functionele resultaten vaak beperkt.

Massagetherapie

Massagetherapie kan bieden significante pijnverlichting en therapeutische voordelen. Retrograde massage kan worden gebruikt in een aantal gevallen te verminderen de zwelling in uw arm of been. Uw therapeut gebruikt repetitieve strijkende bewegingen te verplaatsen van vloeistof tot uw oksels of de heupgewrichten, die het mogelijk je lichaam maakt aan de betalingsverplichtingen van de vloeistof. Deze massage wordt in het algemeen niet voorgeschreven voor zwangere vrouwen of degenen met een geschiedenis van congestief hartfalen, als het ernstige hart stam veroorzaken kan. Zweeds en effleurage massage technieken ook maken gebruik van strelen bewegingen te verminderen van de pijn en de vrijgave van opgeslagen melkzuur uit de spieren. Trigger tussenrelease is ook gunstig voor de release van melkzuur in spier knopen en spanning in uw spiervezels afnemen. Drink meer vloeistoffen voor één dag na elke massage om het gevoel van pijn aan de vrijlating van melkzuur gerelateerde.

Vergelijking

Terwijl massage en elektrische stimulatie zeer verschillende behandelingen zijn, kunnen zij bieden dezelfde voordelen, zoals pijn, zwelling van de vermindering en verbeterde functie. Vanwege het zintuiglijke effect, is elektrische stimulatie minder draaglijk mogelijk. Communiceren met je therapeut om te helpen haar in het kader van deze behandeling. Ook duidelijk te communiceren met het verstrekken van massage therapeut aan hem laten weten welk niveau van druk is het meest comfortabel voor u. De combinatie van elektrische stimulatie met massage vaak is de meest effectieve en wordt veel gebruikt door therapeuten.


gerelateerde artikelen