Bewaring van a Father's rechten

October 4

Bewaring van a Father's rechten

Een vader beschikt over specifieke rechten te zoeken, af te dwingen en te handhaven van de voogdij over een minderjarig kind. Staat familierecht statuten is uiteengezet in de parameters van deze vaders bewaring rechten. Over het algemeen zijn een vaders bewaring rechten vergelijkbaar in alle rechtsgebieden van de VS, volgens de American Bar Association sectie van de wet van de familie. De procedures voor het instellen en afdwingen van deze rechten verschillen, ondanks de gelijkenis in de rechten zelf.

Typen

Een vader rechten gelden voor twee verschillende typen van de bewaring van het kind, volgens Cornell University Law School. Een vader rechten omvatten wettelijke bewaring. Wettelijke hechtenis verleent de instantie van een vader om belangrijke beslissingen te nemen voor een kind. Residentieel--soms genoemd fysieke--voogdij bestaat wanneer een vader een thuis voor zijn kind biedt.

Overwegingen

In om te bepalen of bewaring geven een vader, zijn zijn mensenrechten gewogen en afgewogen tegen wat wordt geacht te zijn in het beste belang van het kind, volgens "Child Custody A to Z" door Guy J. White. Alle staten toepassen wat bekend staat als de beste-belangen standaard bij het bepalen van welke ouder voogdij over een minderjarig kind wordt toegekend.

Uitsluitende of gezamenlijke bewaring

Bij het overwegen van een vader vrijheidsbeneming rechten, kan een rechtbank vaststellen uitsluitende of gezamenlijke voogdij. In een gemeenschappelijke regeling deelt de vader een kind met de moeder. In een enige regeling oefent de vader alleen het recht op bewaring, met uitsluiting van de moeder. In een enige regeling, heeft de moeder recht op bezoek.

Visitatie

Zelfs als een vader primaire bewaring van een kind niet wordt verleend, blijft hij bepaalde rechten. Chief onder deze rechten is dat van bezoeking met het kind. Visitatie is kortweg ouderschap tijd. Een vader rechten, wanneer hij geen feitelijke bewaring, hem in staat stelt meer dan een bezoeker in het leven van zijn kind. Hij is gerechtigd om een betekenisvolle relatie met dat minderjarige.

Deskundige hulp

Opgenomen op de lijst van rechten van een vader in een voogdij geval is het verkrijgen van wettelijke vertegenwoordiging. De American Bar Association biedt consumenten middelen om te helpen bij het vinden van een advocaat. Het gaat hierbij om een folder van lokale en nationale balies. Deze groepen houden lijsten van advocaten in de verschillende Praktijkgroepen, met inbegrip van advocaten met ervaring in de wet en bewaring familiekwesties.


gerelateerde artikelen