Welk voedsel kan niet ik eet met een overlapping-Band?

April 17

Welk voedsel kan niet ik eet met een overlapping-Band?

De ideale uitkomst van de overlappingsband is om te eten een gezonde scala van hoge kwaliteit, vast voedsel in veel kleinere hoeveelheden dan u deed voordat de procedure. Het is niet om een uitputtende lijst van taboe voedingsmiddelen. Een goed aangepaste overlapping-band biedt u de blijvende levensstijl te veranderen van 3 tot en met 4 uur op minder voedsel wordt voldaan. Weten wat je wel en niet kan tolereren vereist experimenten, aangezien elke ronde band patiënt verschilt.

Afzien van vezelig

Vezelig voedsel kunnen indienen in de stoma, waardoor zwelling en ongemak. Deze voedingsmiddelen bevatten stengels van asperges, ananas, rabarber en de huiden van enkele druiven en de verscheidenheden van appelen. Dit voorkomen door het schillen van de asperges, of alleen het eten van de aanbesteding tips, en het eten van ananas stukjes die afkomstig zijn uit de base van de vrucht, in plaats van naar de kern en de buitenhuid. Peeling van druiven en appels en grondig kauwen vezelig fruit en goed gekookte groenten die in het algemeen vermindert de kans op deze voedingsmiddelen vast komen te zitten.

Vasthouden aan kleverige

Pindakaas is een hoog vet voedsel dat effectief van uw stoma aansluiten kunt. Dit kan leiden tot een braken aflevering, potentieel beschadigend de operatie, en niet te vergeten dat pindakaas nergens dichtbij zo aangenaam een ervaring komen is als het ging omlaag. Vermijd sticky voedsel zoals notenpasta, deegachtig wit brood en broodjes, wit kleefrijst en knoedels en gekonfijte gedroogde vruchten.

Gooien uit Tough

Taai kip of Turkije huid, kraakbeenachtig of krokant vlees, en voedingsmiddelen die een taai of vezelig textuur verwerven na het in de magnetron worden gekookt zijn niet geschikt voor degenen die overlappingsband hebben. Pare weg huid van pluimvee of kraakbeenachtig onderdelen voor het eten van uw proteïne en err op de zijkant van onvoldoende verhit bij opwarmen in de magnetron. Veel ronde band patiënten verslag restjes gaan gemakkelijker wanneer opgewarmd op de top van het fornuis of in de oven, met een vleugje extra vloeistof.

Verbieden de bubbels

Veel bariatrische chirurgen geloven koolzuurhoudende dranken kunnen veroorzaken de kleine bovenste zakje aan opzwellen, uiteindelijk zal leiden tot uitbreiding. Na de operatie, kunnen bubbels voor soda ook veroorzaken spijsvertering ongemak en zwelling van gas in de vuistgrote bovenste maag en de vernauwde stoma. Vloeken uit sprankelende dranken is de beste tactiek, maar als u kan niet volledig het limiet porties aan de occasionele soda of glas champagne--eenmaal per maand, misschien geven. Laat de drank een tijdje zitten, zodat sommige van de belletjes verdrijven; Dit kan helpen bij het voorkomen van carbonatatie zwellen.


gerelateerde artikelen