Genezing van voedingsstoffen voor een gescheurde pees

May 26

Genezing van voedingsstoffen voor een gescheurde pees

Pezen zijn dikke banden van bindweefsel die helpen uw spieren hechten aan je botten. Een gescheurde, of gescheurde, pees, kan volgens de Cleveland Clinic, worden veroorzaakt door overmatig gebruik letsels die ervoor zorgen uw pees dat te rafelen en te dragen. Een ander voorkomende oorzaak van gescheurde pezen is traumatische letsels, vooral sportieve verwondingen. Bepaalde voedingsstoffen kunnen nuttig zijn in genezing uw Gescheurde pees, hoewel het is verstandig om contact op met uw huisarts voordat het gebruik van voedingsstoffen voor dit doel van de gezondheid.

Een gescheurde pees

Genezing van voedingsstoffen voor een gescheurde pees

Uw achillespees--de pees die uw kuitspieren aan uw voet aan de achterkant van je hiel koppelt--is een van de meest voorkomende gescheurde pezen. Achillespees scheuren, volgens de Universiteit van Californië-San Francisco Medical Center, omvat een volledige of gedeeltelijke scheur van de achillespees en gaat vaak gepaard met een module of pop. Enkele van de meest voorkomende tekenen en symptomen die gepaard gaan met pees tranen, met inbegrip van achillespees tranen, omvatten pijn, zwelling en daalde actieve bereik van de beweging.

Genezing van voedingsstoffen

Genezing van voedingsstoffen voor een gescheurde pees

Veel voedingsstoffen zijn historisch gebruikt bij de behandeling van gescheurde pezen, maar niet alle van deze voedingsstoffen kan zijn onderzocht in een laboratorium-omgeving. Gecertificeerd voedings adviseur Phyllis A. Balch, auteur van "Voorschrift voor Nutritional Healing," staten die zink, vitaminen A, B, C en E, silica, kalium, mangaan, vrije-vorm aminozuur, calcium, magnesium en bromelaïne kunnen worden onder de meest effectieve genezing voedingsstoffen bij de behandeling van de ontsteking en weefsel schade in verband met uw Gescheurde pees.

Een veelgebruikte nutriënt

Genezing van voedingsstoffen voor een gescheurde pees

Mangaan kan een van de meest gebruikte voedingsstoffen in het behandelen van pezen gescheurd zijn. Volgens de Universiteit van Maryland Medical Center is mangaan een mineraal spoor die wordt gevonden in bepaalde soorten voedsel, met inbegrip van noten en zaden, peulvruchten, vruchtensappen, tarwekiemen en hele korrels. Mangaan is bekend om zijn vermogen om te helpen reparatie beschadigde ligamenten en pezen. Langdurige lage niveaus van mangaan in je lichaam kunnen leiden tot bone malformatie, zwakte en onvruchtbaarheid.

Disclaimer

Genezing van voedingsstoffen voor een gescheurde pees

De ernst van de pees tranen varieert van milde tot gemarkeerd, en de meeste gevallen van pees tranen betrekken enkele periode van herstel voordat uw gezondheidsprobleem verhelpt. In sommige gevallen, kan chirurgische correctie van uw Gescheurde pees worden verlangd. Als u last heeft van een pees scheuren, bekijken alle mogelijke behandelmethoden bij uw provider van de gezondheidszorg, met inbegrip van conservatieve therapieën zoals Voedings supplementen Medicinale moeten, voedingsstoffen behandeld worden met dezelfde eerbied en voorzichtigheid gegeven aan farmaceutische geneesmiddelen.


gerelateerde artikelen