De beste goedkope kajaks

June 11

De beste goedkope kajaks

Er zijn drie fundamentele structurele soorten kajaks--rigide, vouwen en opblaasbare. Elk hebben hun voor- en nadelen en zijn beschikbaar op zowat elk prijspunt. Zoek great deals online, waar gratis verzending en kortingen op de bijbehorende accessoires kunnen worden gevonden. Of bezoek een sportwinkel als u wilt bekijken van de verschillende stijlen in persoon.

Gemeenschappelijke valkuilen

Hard-shell of rigide boten zijn de minst dure, maar de zwaarste. Deze boten kunnen een heleboel slijtage en scheur maar eenmaal beschadigd zijn moeilijk te herstellen. Fiberglas boten zijn aanzienlijk lichter, maar gemakkelijker te beschadigen. Deze repareren zijn echter gemakkelijk. Composieten zoals Kevlar zijn duurder maar lichter nog steeds. Houten boten zijn een lust voor het oog en brengen een nostalgisch gevoel, echter deze boten vereisen regelmatige routine-onderhoud. Opvouwbare boten zijn ongelooflijk taai boten bekend voor gemakkelijke portabiliteit, opslag en hebben grote wederverkoopwaarde. Nochtans, neigen ze ook duurder.

Waar te koop

Verschillende bekende retailers bieden grote deals on-line. Backcountry.com, Altrec.com en REI.com zijn enkele van de populairste sportieve goede outfitters biedt de beste deals, met inbegrip van gratis verzending op de meeste bestellingen meer dan $50. Als je voor uw eerste kajak winkelen, is het best om te stoppen in een winkel om te kijken over de verschillende modellen. REI heeft vele landelijke fysieke locaties ook. Of stop in Dick's Sporting goederen winkel, waar het goed geïnformeerde personeel u helpen kan bij de herziening van de verschillende stijlen en huidige specials worden aangeboden.

Kosten

De oceaan kajak Jak Board kajak is gemaakt van polyurethaan, en wordt aangeboden op backcountry.com binnen het $320 naar 330 bereik met gratis verzending. Deze veelzijdige boot is ideaal voor ocean surf of gezinnen genieten van tijd op het meer. Een 100 procent garantie, 1 jaar garantie en gratis verzending wordt geleverd bij aankoop. Indien u een opvouwbare boot wenst, de Pakboat Puffin Saco 12 is de beste waarde voor uw geld en wordt aangeboden op REI.com. Deze open-decked boot zorgt voor gemakkelijk laden en is een aanrader voor opvulling avonturen eiland-hoppen. Altrac.com biedt de Aire Lynx 1 (Air Flow), een opblaasbare model met een gemiddelde kost ongeveer $1250 met gratis verzending. Hoogtepunten van deze boot omvatten snel romp snelheid, snelle reactie en is licht en wendbaar op 32 lbs. Een 10 jaar garantie en reparatie kit wordt geleverd bij aankoop.


gerelateerde artikelen