Hoeveel melk heeft een 3-maand-oude Baby nodig?

April 24

Hoeveel melk heeft een 3-maand-oude Baby nodig?

Een exacte hoeveelheid melk die nodig zijn voor een 3 - maanden oude baby is moeilijk te berekenen. Sommige baby's drinken kleine hoeveelheden melk vaak gedurende de dag, terwijl anderen grote hoeveelheden met meer tijd tussen de voedingen verbruiken kunnen. Kunt u een idee van hoeveel melk die je baby in een dag en een beeldscherm die de zuigeling honger cues om te bepalen hoeveel moet te voeden van de baby bij elke maaltijd.

Betekenis

3 maanden, een baby is nog steeds erg nieuw voor de wereld en zijn communicatievaardigheden zijn minimaal. Hij mogelijk om aan te tonen een verzorger hij honger door stak zijn tong uit zijn mond, het zuigen op alles wat die hij kan zijn mond gestoken of huilen. Een moeder borstvoeding kan gerust die haar baby genoeg krijgt te eten zonder het tellen van de ounces. U kunt zoeken naar de baby te overzien, inhoud, actieve, verkrijgen van het gewicht, groeien, ontwikkelen, zes tot acht keer per dag eten en produceren genoeg natte en vuile luiers in een dag staat de gezondheid van de kinderen. Een verzorger voor het bijhouden van de hoeveelheid melk kunnen een zuigeling dranken hebben meer zekerheid dat de baby eigenlijk hongerig op basis van de totale hoeveelheid melk in een dag is.

Identificatie

Bepaal het aantal gram melk te voeden van uw baby met de hulp van een professionele gezondheidszorg. DrGreene.com suggereert dat een gemiddelde baby twee verbruikt of drie ounces melk per pond van lichaam elke dag, maximaal 32 ounces gewicht. Op 3 maanden oud varieert het gewicht van een baby van een kind naar de andere. Borstvoeding die geen gebruik van een fles maken zal nog steeds worden verpleegkunde tussen zes en acht keer per dag totdat de driemaands groeispurt optreedt. Na dat, kan verpleegkundige sessies verhogen voor meerdere dagen of langer. Kinderen gezondheid staat een gemiddelde baby zal drinken tussen vier en vijf ounces per voeding, maar aan het eind van de derde maand, wellicht ze vijf tot zes ounces per fles.

Overwegingen

Op 3 maanden oud, kan een kind start een van de vele spurts van groei die ze in haar eerste jaar doorloopt. Dit kan leiden haar eten meer melk per voeding of eisen meer voedingen per dag. Een baby borstvoeding lijkt min of meer om melk te drinken dan een baby formule gevoed omdat verpleging direct meten onmogelijk maakt. Pompen of uitspreken van moedermelk en het vervoederen aan een kind kunnen zorgverleners een nauwkeurig idee geven van hoeveel melk de baby in een dag drinkt.

Toezicht

Zorgverleners kunnen altijd niet zeker die voeden van een baby een bepaalde hoeveelheid melk per dag zorgt voor de zuigeling met voldoende voeding en vocht. Tellen van de natte en vuile luiers geproduceerd in een dag kan helpen bij het toezicht op een baby melk behoeften. Op ongeveer twee maanden stelt Kids gezondheid dat een baby borstvoeding niet langer een vuile luier na elke voeding kan produceren. Geen kind moet gaan drie dagen of langer tussen stoelgang.

Overvoeding

Instellen van een bepaald aantal ounces te voeden van een baby per dag kan leiden tot overvoeding. DrGreene.com wijst erop dat een baby wanneer weet te stoppen met voeden. Als een ouder blijft te dwingen een fles op de baby, kan het leiden tot overmatige gewichtstoename en spit-up. Flessen komen in verschillende maten. Sommigen houden 12 ounces of meer. Niet iedere baby zal 12 ounces in één maaltijd eten en dit is iets dat moet geen betrekking heeft op een verzorger. Sommige baby's duurt vier ounces melk bij elke voeding voor het grootste deel van het eerste jaar, terwijl anderen kunnen geleidelijk verhoging van het bedrag per voeding en het verminderen van het aantal voedingen per dag. U kunt vermijden overvoeding met behulp van de aanbevolen hoeveelheid melk als een richtsnoer en andere signalen gebruiken als bewijs dat de baby genoeg krijgt te eten.


gerelateerde artikelen