Is het veilig om te neem magnesiumoxide tijdens de zwangerschap?

June 24

Is het veilig om te neem magnesiumoxide tijdens de zwangerschap?

Tijdens de zwangerschap heeft alles wat je in je lichaam het potentieel om de gezondheid van uw zich ontwikkelende foetus, voor goed of ziek aantasten. Om deze reden is het belangrijk om voorzichtig over het voedsel en de medicijnen die u gebruikt. Magnesiumoxide is waarschijnlijk veilig voor gebruik tijdens de zwangerschap, hoewel de FDA het niet aan een risicocategorie toegewezen heeft. Niet met een risicocategorie betekent gewoon er is niet genoeg bewijs nog vast te stellen een--het is nog niet bewezen veilig noch schadelijk en moet u spreken met uw arts voordat u nemen.

Zwangerschap veiligheid

De meeste vrouwen weten dat u tijdens de zwangerschap moet vermijden prescription en over-the-counter medicatie zo veel mogelijk, tenzij specifiek anders geregisseerd door uw arts. Dit is omdat sommige van de medicijnen die u nemen--zelfs als ze volkomen veilig voor u--kan de placenta kruis in je baby's bloedbaan en negatieve invloed hebben op uw zich ontwikkelende foetus. De FDA gelederen medicijnen gebaseerd op onderzoek dat aantoont of niet kan aantonen dat hun veiligheid bij zwangere vrouwen, legt AmericanPregnancy.org uit.

Magnesiumoxide

Volgens PubMed Health, magnesium oxide wordt gebruikt zowel ter aanvulling van de vrouwen met magnesium en als een laxeermiddel. Tijdens de zwangerschap, het is niet ongewoon voor u om te worden verstopt omdat uw spijsverteringskanaal langzamer werkt, die kan leiden tot de onregelmatigheid. Terwijl magnesiumoxide beschikbaar over de toonbank is, niet u of farmaceutische gebruiken zonder te praten met uw arts de eerste.

Veiligheid

Volgens «««Drugs.com, heeft de FDA magnesiumoxide goedgekeurd als een magnesium supplement tijdens de zwangerschap, maar de Drugs.com website notities die magnesiumhydroxide--een nauw verwante chemische stof dat formulieren vinden plaats wanneer magnesiumoxide komt in contact met water, want het zou in je lichaam--nog niet is toegewezen een categorie veiligheid voor gebruik tijdens de zwangerschap door de FDA. Dit is omdat er niet sprake geweest van grote, wetenschappelijke onderzoeken om aan te tonen van de veiligheid van magnesiumoxide bij zwangere vrouwen. De National Institutes of Health adviseert dat u neem magnesiumoxide niet als een antacidum voor langer dan twee weken, en neem het voor de behandeling van constipatie voor meer dan een week zonder overleg met en goedkeuring krijgen van uw arts niet.

Algemene richtsnoeren

In het algemeen, betekent de gegevens van de FDA betreffende het gebruik van magnesiumoxide tijdens de zwangerschap dat terwijl het is waarschijnlijk veilig om het te nemen als u wilt, u moet niet gebruiken, tenzij de voordelen aanzienlijk zwaarder wegen dan de risico's. Uw verloskundige kan u helpen bepalen of uw behoefte aan magnesium oxide significant genoeg is om er waard de risico's die samenhangen met het nemen van het. Uw arts kan ook suggereren alternatieve medicijnen die meer thuishoren.


gerelateerde artikelen